Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 1. 2020,
11.01

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Petrol PR članek elektrika zemeljski plin popust

Torek, 14. 1. 2020, 11.01

3 leta, 1 mesec

Ko se zvestoba splača: z Zlatimi točkami do nižjega računa za elektriko in plin

Oglasno sporočilo

Tudi v 2020 poskrbite za ugodnejši račun energentov. Odpravite se na Petrol, kjer vam do konca januarja vsak evro, porabljen v letu 2019, pretvorijo v popust na ceno dobave Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina.

Petrol | Foto:

V Petrolu pravijo, da najbolj cenijo zvestobo, zato za ugoden račun elektrike ali zemeljskega plina poskrbijo tudi takrat, ko se njihova akcijska ponudba izteče. Člane Petrol kluba tako vsak evro nakupa na Petrolu – tudi za točenje goriva in plačilo Petrolovih energentov – nagradijo z eno Zlato točko. Zbrane Zlate točke lahko nato njihovi odjemalci kadarkoli unovčijo za izbrani popust na ceno dobave Petrol Elektrike in/ali Zemeljskega plina.

Že obstoječi odjemalci Petrola lahko točke za nižji račun unovčite že zdaj, vaš popust pa bo začel veljati takoj, ko se izteče vaša trenutna akcijska ponudba oz. s prvim dnem naslednjega meseca. 500 zbranih Zlatih točk vam bo tako prineslo 5 % popusta, 4.500 točk pa kar za 30 % nižji račun.

Novi odjemalci – vsi, ki še niste uporabniki Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina – lahko preklopite na Petrol ter Zlate točke za ugodnejšo ceno energentov zamenjate že zdaj, za kar najlepši začetek leta.


Naročnik oglasne vsebine je PETROL D.D.

Ne spreglejte