Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 11. 2014,
7.57

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Krvavec

Torek, 18. 11. 2014, 7.57

6 let, 6 mesecev

Kam po smučarske vozovnice za Krvavec s popustom?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ob ugodnih vremenskih razmerah bodo na smučišču Krvavec zasneževanje začeli predivoma konec tega meseca. Če še nimate smučarskih vozovnic, si jih zagotovite v predprodaji le še do konca tega meseca.

Predprodaja smučarskih vozovnic

Dnevne in sezonske smučarske vozovnice (pon.–pet.) veljajo ob delavnikih, tudi med počitnicami, izvzeti so le prazniki. Dnevna odrasla vozovnica (pon.–pet.) je na voljo za 22 evrov, sezonska vozovnica (pon.–pet.) za Krvavec pa za neverjetnih 198 evrov. V predprodaji si lahko zagotovite tudi ugodne družinske pakete smučarskih vozovnic (ESSV AS), ki poleg Krvavca in Rogle veljajo tudi na nekaterih drugih slovenskih smučiščih. Celoten nabor vozovnic si lahko ogledate na tej povezavi.

Prodajna mesta

Poleg blagajne spodnje postaje kabinske žičnice, ki bo zadnji teden novembra obratovala do 17. ure, ob sobotah pa do 13. ure, lahko smučarske vozovnice kupite prek spleta, na avtobusni postaji v Ljubljani in v Alpeturjevih poslovalnicah po Sloveniji. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, na obroke in s hitrimi LON-krediti. Sezonsko vozovnico (pon.–pet.) lahko kupite tudi na vseh Petrolovih bencinskih servisih.

Novosti na smučišču Krvavec

Audi Quattro veleslalomski preizkus in test hitrosti z novo lego in traso proge, ki bosta ob normalnih vremenskih razmerah na voljo vse dni v tednu. Z novo progo se bo sprostila proga št. 7 lažje (modre) zahtevnosti, ki so jo do zdaj uporabljali za komercialna tekmovanja, in bo ves čas obratovanja smučišča namenjena prostemu, rekreativnemu smučanju. S položnejšo konfiguracijo bo obogatila ponudbo za začetnike v območju štirisedežnice Tiha dolina. Na Krvavcu so letos investirali v nakup novega teptalnega stroja Kassbohrer, na smučišču pa se počasi končujejo večja vzdrževalna in obnovitvena dela na kabinski žičnici ter sedežnicah Njivice 1 in 2. Ta bodo omogočala še večjo stabilnost obratovanja naprav in seveda absolutno varnost potnikov na njih. S prenovo obstoječih in investicijo v nove, tudi zunanje savne z izhodom v sneg ter masažami bodo obogatili wellness ponudbo v hotelu Krvavec. Na začetku decembra bo objavljena nova, do uporabnikov prijaznejša in bolj pregledna spletna stran, na Plaži Krvavec pa bodo gostinsko ponudbo obogatili z "apre ski jurčkom" in "žar kotičkom".

Večerja na zajli tudi pozimi

Kabine Krvavške žičnice se tudi pozimi spremenijo v male restavracije takoj, ko smučarji odvijugajo po zasneženih pistah. Z odejami je poskrbljeno, da je gostom udobno in toplo. Medtem, ko so razgledi odvisni od moči lune (ter diskretnih svetilk), stremi postrežena kulinarika Gostilne Krištof in Jezeršek k razvajanju brbončic. Zaključek večera predstavlja posladek na terasi planinske koče ob vznožju smučišča. Po prvem zimskem terminu, v petek, 4.12.2014 ob 18. uri, bodo zajlo letos zavrteli še konec decembra.

Številnim zabavnim dogodkom lahko sledite na spletni strani in socialnih omrežjih smučišča Krvavec.

Ne spreglejte