SiolNET. Novice Slovenija
4,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj o svojem nekdanjem županu pravijo Bandellijevi sokrajani? #video

4,36

termometer

Kdo je 51-letni Marko Bandelli, ki so ga že v domačem Komnu na Krasu, kraju s komaj 600 dušami, ves čas spremljali očitki o kavbojskih manirah in načinu dela?

Komen je danes zavit v meglo, nekako kot posli Marka Bandelija, ki se je danes poslovil od ministrskega položaja. V Komnu izvemo, da bi dejansko bil zgolj podjetnik z betonarno, če ne bi bilo stranke SDS, so poročali v oddaji Planet Danes na Planet TV.

Marko Bandelli Novice Bandelli odstopil s položaja ministra za kohezijo #video

"Zagotovo pred štirimi leti ne bi postal župan, če ne bi bilo mene," pove Goran Živec, neodvisni kandidat za župana Komna, ki ga podpira stranka SDS. In prav Živec je bil tisti, ki ga imajo mnogi prebivalci Komna za Bandellijevega strica iz ozadja in ki naj bi v Bandellijevem mandatu pridobil veliko premoženjsko korist.

Neodvisni kandidat Sergio Stancich je za te zgodbe slišal, a se z njimi ne obremenjuje in jih ne izpostavlja. "Nisem obremenjen z dogajanjem v občini v zadnjih štirih letih. Veliko zadev tudi ne poznam, kar štejem kot prednost," pove Stancich.

Marko Bandelli Novice Bandelli ne bo minister z najkrajšim stažem, rekorderja sta Maher in Markeževa

Sicer pa je v Komnu veliko ljudi, ki imajo proti Bandeliju vso možno dokumentacijo o njegovih rabotah, ki naj ne bi bile primerne ne za župana, kaj šele za ministra, a ne glede na vse, bo Bandeli ostal vsaj poslanec.

Alenka Bratušek in Marko Bandelli Novice Bandellijev odstop ne zmanjšuje zavez koalicijskih partnerjev

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 96
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin