SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Hervis: odprtje najmodernejše trgovine v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana, kmalu prihaja tudi največja kolesarska trgovina v Sloveniji

Oglasno sporočilo

V četrtek, 30. marca, se po popolni prenovi ponovno odpira trgovina Hervis v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana. Gre za eno najmodernejših športnih trgovin v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Poseben poudarek je v tem letnem času na teku, pohodništvu in kolesarstvu, kjer Hervis sledi željam in potrebam kupcev.

_ABP2400_1200 | Foto: Hervis Foto: Hervis

Hervis v nakupovalnem središču Citypark kmalu napoveduje odprtje največje kolesarske trgovine v Sloveniji. Glavno prednost trgovine predstavlja jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo in pozimi smučanje s kakovostnim servisom. Naslednja izmed novosti je info točka, ki kupcem ponuja celosten servis storitev, hkrati pa tudi prevzem naročil iz Hervisove spletne trgovine, s čimer kupci prihranijo strošek poštnine. Med inovativne storitve sodijo tudi brezplačna analiza stopal 3D, prilagajanje smučarskih čevljev, konfigurator tekaške obutve ter personalizirana nastavitev koles.

Na skoraj 1.500 kvadratnih metrih nakupovalnih površin Hervis Citypark Ljubljana ponuja bogat nabor športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter obutve in dodatkov za vse vrste športov. Stranke lahko izbirajo med vsemi najnovejšimi trendi in izdelki za šport in prosti čas svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, prednjačijo oblačila, obutev in oprema za tek, pohodništvo, kolesarstvo …

V središču: tek, pohodništvo in kolesarstvo

Ponudba izdelkov v prenovljeni trgovini v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana je v tem letnem času še posebej bogata na področju kolesarstva, teka, pohodništva in športnih aktivnosti na prostem. Od široke izbire tekaških čevljev, športnih ur, ustreznega tekaškega tekstila, ki zadosti vsem okusom in oblikam, do celostnega svetovanja pri pomerjanju in nakupu tekaške obutve. Za vse to in še več je Hervis Citypark Ljubljana pravi in prvi naslov.

_ABP3929_1200x800 | Foto: Hervis Foto: Hervis

Ker se želi Hervis kupcu približati na bolj kakovosten način, bodo poslovalnico v prihodnjih nekaj mesecih tudi razširili v največji mogoči meri in v pritličnem delu zgradili največjo kolesarsko trgovino v Sloveniji s površino dobrih 1.500 kvadratnih metrov – in to v novem konceptu, z novimi blagovnimi znamkami in izdelki, novo opremo itd. Kupcem bodo tako ponudili tudi izbor kolesa po meri glede na njihove individualne potrebe in telesne predispozicije, torej glede na višino posameznika in dolžino njegovih okončin, mogoča bo tudi izposoja koles.

Kompetentno znanje na področju kolesarstva: od ponudbe do servisa koles

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov vam tukaj ponujajo še montažo kolesa ob nakupu, kjer seveda upoštevajo vaše želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti.

_ABP2521_1200x800 | Foto: Hervis Foto: Hervis

Z zasledovanjem novega trenda v kolesarstvu – električne mobilnosti – pa bo Hervis Citypark Ljubljana ponujal tudi kakovosten kolesarski servis e-koles, od pregleda kolesa do nastavljanja programske opreme. Vse to za kar največjo varnost in užitek pri vožnji.

_ABP3811_1200x800 | Foto: Hervis Foto: Hervis

Info točka – srce trgovine

Središče trgovine je info točka, ki kupcem ponuja kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja analiza stopal 3D, ki jo omogoča naprava Safesize. Ta s pomočjo tridimenzionalne analize stopal ter apliciranega pritiska na podlago kupcu v le nekaj sekundah analizira tehniko teka ter ponudi idealno prilegajoč se tekaški čevelj! Potem je pozimi tukaj še storitev individualnega prilagajanja smučarskih čevljev oz. t. i. boot fitting, ter storitev footbalance, s katero lahko kupcu na mestu samem izdelajo individualno prilagojen vložek za športni čevelj. Tako vas športni čevlji nikdar več ne bodo tiščali. Info točka pa je prav tako stičišče spletne in stacionarne trgovine. To pomeni, da bodo kupci tukaj lahko brez stroškov poštnine prevzeli artikle, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini. Poleg tega, da bodo prihranili, bodo lahko naročene izdelke tudi takoj pomerili in po potrebi brezplačno menjali.

_ABP2597_1200x800 | Foto: Hervis Foto: Hervis

"Spreminjamo koncept trgovin, saj je kupec postal osveščen športnik, ki si želi naprednejši izdelek. Ta zares celovita prenova trgovine v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi, tek, kolesarstvo, pohodništvo, pozimi pa smučanje in turna smuka, ter predvsem Info točka, kjer kupcem ponujamo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka torej predstavlja vse, kar zadeva kupca, in popolno nakupovalno izkušnjo povsem v duhu filozofije 'customer first', ki se jo trudimo zasledovati. Trgovina je zdaj preglednejša, kupci se bodo v njej še enostavneje znašli. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo od zdaj še bolj kompetentni, tako v smislu ponudbe kot tudi strokovnega znanja naših zaposlenih. Hervis je v Ljubljani zagotovo prvi naslov za tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes itd., kmalu bo prvi za še nekatere druge priljubljene športne zvrsti. Tovrstne prenove trgovin bomo nadaljevali po vsej državi, s čimer bomo našim kupcem omogočili edinstveno nakupovalno izkušnjo. Za vse kolesarske navdušence pa v začetku poletja pripravljamo še prav posebno presenečenje, ki bo Hervis Citypark Ljubljana nedvomno umestilo na vrh kolesarskih trgovin. Čez nekaj mesecev namreč odpiramo največjo kolesarsko trgovino pri nas. S tem želimo odgovoriti na naraščajoče potrebe kupcev po bolj kakovostnih izdelkih in kompetentnih storitvah. V zadnjem času sta električno kolo in električna mobilnost v velikem vzponu tako glede povpraševanja kupcev kot glede industrije pri razvoju izdelka. Zato ocenjujemo, da bo to kar za nekaj let, mogoče več desetletij, naša tema, ki jo želimo nagovoriti z dodatno ponudbo in servisom e-koles," pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.

Trgovino v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana vodi Žiga Ham Kacin: "Skupaj s svojo ekipo se že zelo veselim ponovnega odprtja naše trgovine. Ponosni smo, da bomo lahko našim strankam s kompetentnim strokovnim znanjem od zdaj svetovali v tako modernih prostorih in tako prijetnem okolju. Vse vrhunske storitve, ki jih ponujamo, pa bodo samo še doprinesle k temu, da bo nakupovalna izkušnja prav za vsakogar nepozabna. Zato vljudno vabljeni, obiščete nas in se o tem ter o zares vrhunski ponudbi ob odprtju prepričajte tudi sami!"

O Hervisu

Hervis je mednarodno podjetje s petdesetletno tradicijo. Sedež podjetja je v Avstriji v Salzburgu. V Sloveniji je podjetje Hervis, d. o. o., svojo prvo trgovino odprlo leta 1997, do danes pa je z 21 prodajnimi mesti postalo ena večjih in vodilnih športnih trgovin.

V skladu s sloganom Get movin' Hervis simbolizira veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Hervis svojim kupcem ponuja vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. In to po dobri ceni. Odlikujejo ga visoko kompetenten prodajni program, dobra ponudba dodatnih storitev, kompetentno strokovno svetovanje in cenovno vselej konkurenčna ponudba.

Kljub konstantni rasti v zadnjih nekaj letih zastavljenih ciljev še zdaleč nismo dosegli. Postati želimo najboljši v razredu. Zato odpiramo nove poslovalnice in nenehno izboljšujemo ponudbo in nadgrajujemo strokovno znanje naših prodajnih svetovalcev. Za dodatne informacije obiščite: www.hervis.si.

Naročnik oglasnega sporočila je HERVIS.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin