SiolNET. Novice Slovenija
1,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Furs prodaja kolesa in več tisoč kosov oblačil #foto

1,17

termometer

dražba | Na prvi dražbi je poleg preostalih predmetov naprodaj tudi večje število koles. | Foto: FURS
Na prvi dražbi je poleg preostalih predmetov naprodaj tudi večje število koles. Foto: FURS

Na seznamu Fursa najdemo vse od koles, skirojev in nakita do oblačil in celo orožja. Finančna uprava na dražbah išče nove lastnike predmetov. Na eni dražbi prodajajo 136 predmetov v enem kompletu, med njimi je ogromno koles in skirojev ter drugih predmetov. Večinoma se njihova cena giblje od dveh evrov naprej, a težava je v tem, da je treba kupiti vse skupaj. Na drugi dražbi se zainteresirani lahko potegujejo za 8.710 kosov oblačil.

Finančna uprava (Furs) je razpisala vabilo k oddaji ponudb za dve javni dražbi. Na prvi je med predmeti večina koles, njihove cene se gibljejo od enega do štirideset evrov. Najdražja med njimi sta tako na primer električni skuter znamke Jingpin in verižica iz rumene kovine. Vsi ti predmeti se prodajajo v kompletu, izklicna cena kompleta je 1.161,20 evra.

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

Ponudbe bodo odpirali 28. februarja v Mariboru, upoštevali pa bodo samo tiste, ki bodo dosegle vsaj polovico izklicne cene. Blago se prodaja po načelu videno – kupljeno, brez garancije in brez možnosti reklamacije kakovosti.

V prvem kompletu so med stvarmi poleg koles še skiroji, jakne, glasbila, manjši predmeti in nekaj kosov orožja.

Golob, Zorčič Novice Nespodobna Golobova ponudba Zorčiču, da bi bil kot Lubej SD
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Na drugi dražbi je skupna izklicna cena precej višja in znaša 14.880 evrov. Skupaj prodajajo 8.710 kosov oblačil, med njimi 490 kosov fantovskih jaken, 720 preostalih jaken in 7.500 spodnjih delov trenirke. Skupna teža oblačil znaša 2.442 kilogramov, so zapisali v poročilu Fursa. Ponudbe na tej dražbi bodo odpirali 16. marca v Kopru, upoštevali bodo tiste, ki bodo dosegle vsaj polovico ocenjene vrednosti.

Nataša Pirc Musar Novice Razkrivamo, kakšen odgovor Levice in SD nam prikriva ustavno sodišče

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin