SiolNET. Novice Slovenija
3,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Finančna uprava znova išče nekoga, ki mu bo podarila 25 tisoč evrov

3,76

termometer

Evri, denar, vroče
Finančna uprava bo tudi naslednje leto podarila 25 tisoč evrov. Foto: Thinkstock

Finančna uprava nadaljuje izvajanje nagradne igre "Vklopi razum, zahtevaj račun!", katere namen je spodbujanje potrošnikov, da zahtevajo, vzamejo in preverijo račune. V vsakem trimesečju bo žrebanje šestih nagrad: treh električnih koles in treh električnih skirojev. Vsi udeleženci nagradne igre se bodo vsako trimesečje z zbranimi srečkami potegovali tudi za glavno nagrado v višini 25 tisoč evrov.

Potrošniki bodo lahko sodelovali v žrebu, če bodo še naprej zbirali račune različnih izdajateljev, pri čemer bodo za 10 računov različnih izdajateljev pridobili eno srečko. Tako kot v preteklih letih bodo srečko lahko pridobili potrošniki, ki bodo preverjali račune mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, odvetnikov, zobozdravnikov, veterinarjev, avtošol in drugih.

Gondola fun bar Novice Furs zapečatil gostinski lokal pod Pohorsko vzpenjačo #foto #video

Cilj je zmanjšati papirnato birokracijo

Srečko bodo lahko pridobile tudi fizične osebe, ki bodo s Finančno upravo poslovale elektronsko prek spletnega ali mobilnega portala eDavki. Z večjo uporabo eDavkov želijo namreč zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke.

Nagradna igra, v kateri sodelujejo fizične osebe, bo potekala od 1. januarja do 31. decembra 2020. Prirejala se bo v štirih zaporednih krogih:

  • 1. krog od 1. 1. 2020 do vključno 31. 3. 2020,
  • 2. krog od 1. 4. 2020 do vključno 30. 6. 2020,
  • 3. krog od 1. 7. 2020 do vključno 30. 9. 2020,
  • 4. krog od 1. 10. 2020 do vključno 31. 12. 2020.

V prvih treh krogih bo finančna uprava podarila vsakič po eno električno kolo in en skiro, v zadnjem pa 25 tisoč evrov.

Luksuzni avtomobili, Lamborghiniji Novice Furs stopil na prste Slovencu. Plačati je moral več kot 200 tisoč evrov davka. Kris Zudich Novice Milijonska obdavčitev donacij za Krisa? Šarec ošvrknil društvo, Furs miri. #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin