SiolNET. Novice Slovenija
3,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DVK zapustila še tretja zaposlena

3,90

termometer

Dušan Vučko |  | Foto: STA
Foto: STA

Službo Državne volilne komisije (DVK) je letos zapustila že tretja sodelavka. Silva Bratanič, nekdanja svetovalka direktorja Dušana Vučka, s 1. oktobrom namreč ni več zaposlena na DVK. To je za sedemčlanski kolektiv, ki je sredi postopkov volilne kampanje za predsedniške volitve, do konca leta pa ga čakajo še lokalne volitve, izvedba treh referendumov in volitve v državni svet, skrb vzbujajoče.

Na vprašanje, kako bo odhod sodelavke Silve Bratanič vplival na delo službe do konca leta, so nam iz DVK odgovorili, da so delo Brataničeve razporedili med zaposlene na način, da delovni proces teče nemoteno. Na vprašanje, ali so se z Brataničevo razšli sporazumno, niso odgovorili, Brataničeva pa naših vprašanj ni želela komentirati.

Dušan Vučko Novice Vučko krivdno odpustil svojo namestnico

Spomnimo, da je maja letos Vučko krivdno odpustil svojo pomočnico za organizacijo in izvedbo volitev Nino Mujagić, ki je po 35 letih dela na DVK ostala brez službe. Že aprila je DVK zapustila sodelavka, ki naj bi Vučka sprva obtoževala spolnega nadlegovanja, nato pa njegovo neprimerno vedenje zanikala. Zatrdila je celo obratno, da je bil Vučko korekten vodja, s katerim ni imela slabih izkušenj in da je delo zamenjala, ker si je želela napredovati.

Spolno nadlegovanje Novice Spolno nadlegovanje ni razlog za zmedo na DVK, uslužbenka vse zanikala Nina Mujagić Novice Nekdanja desna roka Dušana Vučka brez dlake na jeziku spregovorila tudi o nepravilnostih DVK

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin