Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 8. 2023,
12.48

Osveženo pred

8 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,70

Natisni članek

Ljubljana avtocesta avtocesta DARS

Torek, 15. 8. 2023, 12.48

8 mesecev, 3 tedne

Do 25. avgusta bo zaprt priključek Ljubljana Vič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,70
priključek Ljubljana Vič | Kot so pojasnili na Darsu, pogodbena vrednost preureditve krakov priključka Ljubljana - zahod (Vič) z ureditvijo priključevanja na Tržaško cesto v Ljubljani znaša 2,85 milijona evrov brez DDV. Na podlagi sklenjenega sporazuma o sofinanciranju stroškov rekonstrukcije priključka bo Dars prispeval 77 odstotkov sredstev, Direkcija RS za infrastrukturo 11 odstotkov in Mestna občina Ljubljana 12 odstotkov. | Foto DARS

Kot so pojasnili na Darsu, pogodbena vrednost preureditve krakov priključka Ljubljana - zahod (Vič) z ureditvijo priključevanja na Tržaško cesto v Ljubljani znaša 2,85 milijona evrov brez DDV. Na podlagi sklenjenega sporazuma o sofinanciranju stroškov rekonstrukcije priključka bo Dars prispeval 77 odstotkov sredstev, Direkcija RS za infrastrukturo 11 odstotkov in Mestna občina Ljubljana 12 odstotkov.

Foto: DARS

Na južni ljubljanski obvoznici bo od srede zaradi rekonstrukcije zaprt priključek Ljubljana Vič. Priključek bo zaprt v obe smeri, zapora bo trajala do 25. avgusta, so sporočili iz Darsa.

Dela na priključku Ljubljana – zahod (Vič) so stekla junija letos in obsegajo tudi ureditev priključevanja na križišču s Tržaško cesto.

Kljub zoženju posameznih krakov priključka promet trenutno poteka v vseh smereh, delno oviran je predvsem del priključka v podvozu avtoceste, so na spletni strani v okviru prometne napovedi pojasnili na Darsu.

Predvidena je popolna zapora priključka

"Zaradi preplastitve vozišča je od vključno 16. avgusta do vključno 25. avgusta 2023 predvidena popolna zapora priključka," so ob tem poudarili.

Kot so pojasnili na Darsu, pogodbena vrednost preureditve krakov priključka Ljubljana – zahod (Vič) z ureditvijo priključevanja na Tržaško cesto v Ljubljani znaša 2,85 milijona evrov brez DDV. Na podlagi sklenjenega sporazuma o sofinanciranju stroškov rekonstrukcije priključka bo Dars prispeval 77 odstotkov sredstev, Direkcija RS za infrastrukturo 11 odstotkov in Mestna občina Ljubljana 12 odstotkov.

Pogodbeni izvajalec del je ljubljanska družba PZG.

delovni stroj, bager
Novice Delovni stroj pri delu huje poškodoval prostovoljca
slovenska policija
Novice Sprta Hrvata sta se pretepala in pešačila po avtocesti
Štajerska avtocesta
Novice Neodgovorni vozniki obračali vozila in se sprehajali po avtocesti
nelegalna plaža Rogoznica
Novice Slovenska zakonca bosta morala podreti nelegalno plažo na Hrvaškem
Ne spreglejte