SiolNET. Novice Slovenija
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Boj med blejskim županom in svetnikom: kdo je koga pretental? #argument #video

2,85

termometer

Zgodba o izsiljevanju v visokih krogih te dni razburja Gorenjce. Vseh 17 občinskih svetnikov na Bledu je pred dnevi namreč dobilo v roke dokument, ki ste ga pred njimi celih pet mesecev skrivala župan Janez Fajfer in nekdanji podžupan Anton Mežan. V oddaji Argumet je voditelj Mirko Mayer soočil oba nekdanja sodelavca in od njiju zahteval pojasnila, ali ima dokument, ki sta ga podpisala, znake korupcije. Je lahko sporni dogovor sploh podlaga za odškodninsko tožbo ter kdo se bo opravičil volivcem in občinskim svetnikom?

Onecoin drugič Novice Piramidna shema, v katero se je ujelo vsaj 10 tisoč Slovencev #Argument #video

Župan Občine Bled Janez Fajfar in nekdanji podžupan Anton Mežan sta pred volitvami podpisala sporazum, po katerem se je podžupan Mežan zavezal, da ne bo kandidiral proti županu Fajfarju, Fajfar pa, da bo v novem mandatu za podžupana spet imenoval Mežana. Zdaj Mežan toži Fajfarja, saj ga ta ni imenoval na podžupansko mesto.

Mežan izpolnil svojo obljubo, Fajfar odpovedal

Fajfar je na volitvah kot edini kandidat na Bledu prepričljivo zmagal, Mežan, ki je izpolnil svoj del obljube, pa je po volitvah ostal brez podžupanske funkcije. Mežan predlaga javno opravičilo in 16 tisoč evrov za poravnavo. Če opravičila ne bo, bo zahteval 107 tisoč evrov odškodnine, pri čemer 101 tisoč evrov predstavlja 48 podžupanskih plač za ves mandat, šest tisoč evrov pa je odškodnina za poseg v dobro ime.

Oddaja Argument Novice Slovenski kriptomilijonar sporoča: Del bogastva vračam domov #Argument #video
Celotno oddajo Argument, ki je na sporedu vsak četrtek ob 21. uri, si lahko na Planetu ogledate tudi s funkcijo ogled nazaj.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin