Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 10. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Trajnost BKS Bank leasing banka PR članek

Petek, 21. 10. 2022, 7.00

2 meseca, 1 teden

BKS-leasing ponosni partner pri financiranju zelene mobilnosti

Oglasno sporočilo

Veliko vlogo pri aktivnem varstvu narave ima tudi prehod na električna in hibridna vozila. Povpraševanje po njih se je v zadnjem času povečalo. "Zavedanje, da vsak lahko doda svoj prispevek k bolj zelenemu okolju in čistejši prihodnosti naših otrok, narašča," opaža direktorica BKS-leasinga Mojca Lazič.

BKS_Leasing_Frau mit e-Auto für Green Leasing-1310982934 bearbeitet rot | Foto:

Do lizinga običajno že v nekaj urah

BKS-leasing ravno s hitrimi in ugodnimi lizingi omogoča preprost prehod na do okolja prijaznejšo mobilnost, s čimer posledično poskrbijo za manjši izpust emisij. "V BKS-leasingu se zavedamo, da v današnjem tempu ljudje potrebujejo hitre in učinkovite rešitve. Ravno zaradi tega je pri nas lizing običajno mogoče dobiti že v nekaj urah," o odobritvi financiranja pravi direktorica Lazič. "Smo tudi zelo fleksibilni v smislu individualne prilagoditve glede na potrebe in zmožnosti stranke. Strankam želimo biti čim bolj v pomoč in oporo," dodaja sogovornica.

V ospredju trajnost in zeleni produkti

V BKS Bank so že vrsto let pionirji na področju trajnosti. Aktivni so pri ključni nalogi, ki jo imajo banke in lizingi pri varovanju podnebja.

"Smo del avstrijske banke, ki letos praznuje 100-letnico delovanja. Naše vodilo je odgovornost in bližina, zato izredno velik poudarek namenjamo uvajanju zelene tehnologije. V svoji strategiji v ospredje postavljamo trajnost in zelene produkte, saj smo člani Green Finance Alliance. Med drugim se lahko pohvalimo s certifikatom EMAS, odlično oceno agencije ISS ESG, članstvom v indeksu trajnostnega razvoja Vönix in oznako Green Brand," navaja direktorica.

Naročnik oglasnega sporočila je BKS-leasing, d. o. o.

Ne spreglejte