Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 10. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

učenje tujega jezika izobraževanje PR članek

Torek, 25. 10. 2022, 7.00

1 leto, 6 mesecev

S to metodo se lahko v 28 dneh naučite katerikoli tuji jezik

Oglasno sporočilo

Poliglot, ki govori 27 jezikov, profesor George R. Smith, je Slovencem pokazal novo nevrolingvistično formulo za učenje tujih jezikov. V nasprotju s tradicionalnimi tečaji ta ne temelji na pomnjenju in ne zahteva ponavljanja gradiva znova in znova. Namesto tega kodira nove besede in besedne zveze neposredno v možgansko skorjo. Ta metoda celo preprostemu vodovodnemu inštalaterju omogoča, da v 28 dneh samozavestno govori v kateremkoli svetovnem jeziku.

Že 17.221 Slovencev je sprejelo izziv profesorja Smitha in v 28 dneh začelo tekoče govoriti tuji jezik. | Foto: Že 17.221 Slovencev je sprejelo izziv profesorja Smitha in v 28 dneh začelo tekoče govoriti tuji jezik.

Če se želite pridružiti 17.221 rojakom, ki so se novega jezika naučili v 28 dneh, vam ni treba plačevati intenzivnih jezikovnih tečajev ali celo razmišljati o študiju jezikov. V natanko štirih tednih lahko govorite nov jezik tako samozavestno, kot da bi bili rojeni v tujini. 

To pa pomeni, da:

  • zlahka najdete delo, ki zahteva znanje tujega jezika, v Nemčiji, Angliji, Franciji, Rusiji - kjerkoli želite,
  • se brez težav sporazumevate z ljudmi z vseh koncev sveta,
  • lahko zaslužite tudi od 30 do 40 odstotkov več, ker obvladate tuji jezik,
  • lahko naredite vtis na svojo družino in prijatelje, ker se le genij lahko nauči tujega jezika v 28 dneh, 
  • se osvobodite strahu govorjenja v tujem jeziku, ki vas muči že od osnovne šole.

Se že sprašujete, kateri jezik se najbolj izplača učiti z nevrolingvistično metodo? Ne skrbite, saj lahko s Smithovo formulo v samo nekaj mesecih obvladate dva, tri, če ste ambiciozni, pa celo več evropskih jezikov. Začnete lahko z bolj priljubljenimi jeziki in nato osvojite še druge.

Predstavljajte si sebe v luči samozavestnega govorca na tujem odru.

Kaj je profesorjev 28-dnevni izziv?

Profesor razlaga:

Ne zanimajo me niti vaša starost niti vaše predhodne izkušnje učenja jezikov.

Niso pomembne niti vaše šolske ocene, slab spomin ... Niti to, kako zelo neverjetna se vam zdi predstava, po kateri v 28 dneh govorite tekoče, brez zatikanja, jecljanja in brez vsakršnih omejitev v tujem jeziku. Brez strahu, da bi se vam smejali zaradi slabega naglasa ali revnega besedišča.

Prepričan sem namreč o svoji metodi, saj če ste kot 99 odstotkov vseh nas, trenutno izkoriščate le majhen delček svojih naravnih jezikovnih sposobnosti. Zato se lahko tudi vi naučite novega jezika. In to boste storili lažje, hitreje in bolj prijetno, kot se vam zdi. Jaz pa vam bom z veseljem pokazal, kaj morate narediti.

Iz izkušenj vem, da ko v 28 dneh začnete govoriti nov jezik tekoče in z odličnim naglasom, nihče ne verjame, da se ga učite samo štiri tedne.

Fotografski spomin je trik

Če sprejmete profesorjev 28-dnevni izziv, vaše učenje jezika ne bo pomenilo napornega učenja deset ur na dan in dodatnega utrjevanja naučene snovi. To pa zato, ker profesorjeva metoda temelji na nevrolingvistiki. To je pristop k učenju, ki v celoti uporablja potencial vaših možganov. Pri tej metodi vaš vid in sluh delujeta kot fotografski spomin, zato si boste polovico besed in fraz zapomnili v trenutku, ko jih boste videli in slišali prvič. In nove strukture in stavke boste osvojili tako hitro, da boste to razumeli kot nameščanje novega jezika neposredno v svoj spomin, ne kot tradicionalno počasno in utrujajoče učenje.

Govorili boste kot naravni govorec 

Vaš strah pred tem, da bi vas, čeprav boste obvladali besedišče, zaradi naglasa marsikdo še vedno gledal kot tujca, je popolnoma odveč. V primeru metode prof. Smitha je kaj takega nemogoče. Učenje namreč poteka po formuli popolne poglobitve v jezik skozi zvok, sliko in gradnjo spominskih asociacij hkrati, zato si takoj zapomnite ne le pomen besede, ampak tudi njeno pravilno uporabo in izgovarjavo. Zahvaljujoč temu je vaše učenje od 300 do 500 odstotkov hitrejše, vaš naglas pa naraven in neprisiljen.

Ni pomembna starost, prav tako niso pomembne pretekle izkušnje učenja jezika

Prof. razlaga: "Mojih 20 let izkušenj na Harvardu, Cambridgeu in Tokiu je pokazalo, da se lahko v 28 dneh naučite kateregakoli jezika iz svojega kulturnega kroga. To pomeni, da se, če živite v Evropi, kitajščine ne boste naučili tako hitro, angleščine, nemščine, ruščine ali španščine pa vsekakor."

Morate le razumeti, da hitro učenje tujih jezikov ni učenje na pamet. In takoj se morate nehati učiti s ponavljanjem.

Na žalost 99 odstotkov metod učenja jezikov tega ne upošteva. Nasprotno pa moja formula posreduje možganom nov jezik z besedami, slikami in asociacijami. Takrat vaš um deluje popolnoma drugače. Tako kot otroški um, ki samodejno absorbira jezik, preden mu učitelji z dolgočasnim ponavljanjem ubijejo radovednost in nadarjenost za učenje. Na ta način se v povprečju učite od 300 do 500 odstotkov hitreje.

Da bi to dokazal, sem razvil prvo nevrolingvistično formulo za učenje jezikov. Zahvaljujoč njej se lahko praktično vsak nauči govoriti katerikoli evropski jezik, in to:

  • ne glede na starost,
  • ne glede na izobrazbo,
  • ne glede na pretekle izkušnje učenja tujega jezika.

In to niso moje prazne obljube, ampak rezultat metode, ki jo je preizkusilo na desettisoče ljudi po vsem svetu!

Pridružite se 131 tisoč ljudem, ki so se naučili novega jezika

Za učenje novega jezika v 28 dneh je profesor ustvaril poseben interaktivni nevrolingvistični tečaj. To je metoda, ki uči besed, izgovarjavo in jezikovne strukture z gradnjo goste mreže asociacij v možganih, ki za pomnjenje ne uporabljajo samo vida, ampak tudi sluh, dotik in celo okus.

Zahvaljujoč temu vam ni treba biti mlad in nadarjen, da se naučite govoriti nov jezik. In da obvladate besede in besedne zveze, ki vam bodo omogočile, da se znajdete v 90 odstotkih novih situacij, potrebujete le od 20 do 30 minut svojega dragocenega časa vsak dan.

Na podlagi izkušenj 131 tisoč Evropejcev, ki so se pri profesorju učili po nevrolingvistični formuli:

  • si boste zapomnili celo 50 novih besed na dan,
  • boste govorili v tujem jeziku že od prvega dne in se lahko samozavestno pogovarjali štirikrat hitreje kot prek učenja na tradicionalnih tečajih ali samostojnega učenja iz knjig,
  • boste odlično obvladali naglas, tudi če nimate jezikovnih spretnosti,
  • boste po 28 dneh znali katerikoli evropski jezik tako dobro, kot bi ga poznali po enoletnem tradicionalnem jezikovnem tečaju.

Začnite služiti 400 odstotkov več

Samo v prvih 12 mesecih je profesorjevo metodo preizkusilo več kot 131 tisoč Evropejcev. In vsak dan se jim pridruži več tistih, ki se želijo naučiti novega jezika, da bi zaslužili več ali naredili vtis na svoje prijatelje.

Raziskave inštituta Cambridge so potrdile, da so po opravljenem 28-dnevnem profesorjevem izzivu veščine enake kot po dokončanih enoletnih tečajih.

Z nekajmesečno uporabo metode se lahko nauči dva, tri ali celo štiri različne jezike. Posledično profesorjevi študenti postanejo strokovnjaki za mednarodne stike in zaradi znanja jezikov dobijo ugledne položaje v podjetjih.

Nekateri se odločajo tudi za odhod v tujino, vendar ne za slabo plačano delo, ampak da zaslužijo od 300 do 400 odstotkov več, kot bi zaslužili doma. In tudi če ostanejo na istem delovnem mestu, se njihove plače povečajo za od 30 do 40 odstotkov, ker nenadoma dobijo dostop do novih ponudb, ki so bile prej blokirane zaradi neznanja jezika.

Najpomembneje pa je, da ni treba nikomur zavidati, saj imate od pred kratkim tudi prebivalci Slovenije pravico, da se pridružite 28-dnevnemu izzivu učenja jezikov.

To lahko storite v treh preprostih korakih: 

KORAK 1

Izberite, kateri jezik vam bo prinesel največ koristi – angleščina, nemščina, španščina.

KORAK 2

Kliknite povezavo na dnu strani in se pridružite akademiji profesorja Smitha z 90-odstotnim sofinanciranjem.

KORAK 3

Sprejmite izziv in uporabljajte nevrolingvistični interaktivni jezikovni tečaj profesorja 30 minut vsak dan. (Brez skrbi, ne bo vam treba kupovati dodatne literature. Vse materiale, ki jih boste potrebovali, boste prejeli kar na dom). In če se spopadete z izzivom, boste čez 28 dni govorili katerikoli jezik po svoji izbiri.

POZOR: profesorjeva ponudba je ekskluzivna in omejena. Trenutno je na akademiji prostih le 27 mest z 90-odstotnim sofinanciranjem. Če želite izkoristiti več kot ugodno ponudbo in se naučiti jezika z nevrolingvistično metodo, ne odlašajte.

Profesor opozarja:

"Vsak se lahko nauči jezika z nevrolingvistično metodo. Vendar vas moram opozoriti - metoda ne bo delovala, če že danes zaslužite deset tisoč evrov ali ne želite nameniti 30 minut dnevno učenju jezikov."

Če nimate denarja in kljub temu ne želite nameniti 30 minut svojega časa dnevno temu, da bi se naučili novega jezika in dobili priložnost zaslužiti več ali zamenjati službo za boljšo, imate težave sami s seboj. In v tem primeru bo moja metoda za vas neuspeh.

Sprejmite izziv profesorja Smitha in v 28 dneh tekoče in samozavestno spregovorite v tujem jeziku ter si poiščite novo službo z boljšim plačilom.>>

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte