SiolNET. Novice Lokalne volitve
2,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Največja vladna stranka župane ponuja zgolj v devetih občinah

2,70

termometer

Marjan Šarec | V županski tekmi v Mariboru LMŠ podpira neodvisno kandidatko Lidijo Divjak Mirnik. Na fotografiji predsednik stranke in predsednik vlade Marjan Šarec. | Foto: Reuters
V županski tekmi v Mariboru LMŠ podpira neodvisno kandidatko Lidijo Divjak Mirnik. Na fotografiji predsednik stranke in predsednik vlade Marjan Šarec. Foto: Reuters

Največja vladna stranka LMŠ bo na jesenskih lokalnih volitvah svoje kandidate za župane imela v devetih občinah. V Kamniku, ki ga je pred izvolitvijo za predsednika vlade kot župan vodil Marjan Šarec, bo za župana kandidiral Igor Žavbi. V Mariboru, kjer se za županski stolček poteguje 18 kandidatov, LMŠ podpira neodvisno kandidatko Lidijo Divjak Mirnik.

Stranka LMŠ bo na letošnjih lokalnih volitvah svoje kandidate za župane imela v devetih občinah, in sicer v Kamniku, Kranju, Črnomlju, Ilirski Bistrici, Radovljici, Ljutomeru, Velikih Laščah ter na Lukovici in Jesenicah.

Maribor Novice Kdo so kandidati za župane mestnih občin #seznam

LMŠ v Mariboru podpira Lidijo Divjak Mirnik

Kandidat LMŠ za naslednika Marjana Šarca v Kamniku je Igor Žavbi. V Kranju bo barve največje vladne stranke v bitki za županski stolček zastopal Robert Nograšek, v Črnomlju Vesna Fabjan, v Ilirski Bistrici Ivan Simčič, na Jesenicah Janko Pirc, na Lukovici Jernej Žurej, v Radovljici Vojka Jesenko, v Velikih Laščah Matjaž Hočevar, v Ljutomeru pa Maksimilijan Gošnjak, pravijo v LMŠ. 

Gašpar Gašpar Mišič Novice Popoviča bo v Kopru izzval tudi Gašpar Gašpar Mišič #video

V Mariboru, kjer se bo za položaj župana potegovalo 18 kandidatov, LMŠ podporo izreka neodvisni kandidatki za županjo Lidiji Divjak Mirnik, pojasnjujejo v največji koalicijski stranki.

Saša Arsenovič Novice Arsenovič kljub zbranim podpisom županski kandidat SMC

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin