Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 2. 2024,
11.26

Osveženo pred

1 mesec, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Galaxy S24 Ultra Galaxy S24+ Galaxy S24 Samsung PR članek

Ponedeljek, 26. 2. 2024, 11.26

1 mesec, 3 tedne

Ustvarjajte izjemne vsebine za družbena omrežja z Galaxy S24 Ultra

Oglasno sporočilo
SLO-Galaxy-S24-Ultra_Secondary-Visual_2P_CMYK_231206-Open-File | Foto Samsung

Foto: Samsung

Pametni telefoni so postali naši zanesljivi zavezniki, ki odpirajo vrata neverjetnim možnostim ter ustvarjajo most med resničnostjo in digitalnim svetom. Prav takšni so tudi vsi trije novi pametni telefoni serije Galaxy S24Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24, ki odpirajo vrata novi generaciji mobilne tehnologije. V članku razkrivamo, kako Galaxy S24 Ultra postane neprekosljiv partner pri ustvarjanju vsebin, ki bodo navdušile tako vas kot skupnost, ki ji delite.

Komunikacija brez meja

Galaxy AI1 prinaša umetno inteligenco, ki izboljšuje komunikacijo prek mobilnih telefonov, Galaxy S24 Ultra pa postavlja standarde za prihodnost. Pomoč za pisanje (Chat Assist) igra vlogo zanesljivega pomočnika, ki pomaga izpopolniti tone pogovora in poskrbi, da vsako sporočilo zveni točno tako, kot smo si zamislili, medtem ko hitro in enostavno sporočanje postane norma, Galaxy S24 Ultra pa podaljšek naše osebnosti v digitalnem svetu.

Za tiste trenutke, ko je preveč besed in premalo časa, je na voljo Pomoč za zapiske (Note Assist) v Samsung Notes, ki umetno inteligenco uporablja za ustvarjanje povzetkov, poenostavi naše zapiske in olajša organiziranje informacij hitreje kot kdajkoli prej. Po drugi strani vlogo spretnega pomočnika prevzema Pomoč za prepis (Transcript Assist), ki s pomočjo UI-tehnologije prepisuje in povzema posnetke, s tem pa omogoči, da organizacija informacij postane preprosta in hitra.

SLO-Galaxy-S24-Series-KV_2P_CMYK_231115-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Ustvarjalna svoboda v vašem žepu

ProVisual Engine poganja ustvarjalnost pametnega telefona Galaxy S24 Ultra, preoblikuje fotografijo in zagotavlja možnosti brez primere. Opremljen je tudi s funkcijo Quad Tele, ki omogoča do desetkratni optični zum, kar uporabnikom omogoča, da zajamejo in raziščejo vse podrobnosti okoli sebe. Fukciji Nightography in Prostorska povečava revolucionirata način snemanja v slabih svetlobnih pogojih, zaradi česar so fotografije in videoposnetki izjemne kakovosti tudi v zahtevnih okoliščinah. Z inovativnimi orodji za urejanje Galaxy AI uporabniki dobijo zmogljiv nabor orodij za optimizacijo svojih fotografij. Funkcija Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) samodejno predlaga idealne nastavitve, zaradi česar je postopek urejanja hiter in enostaven. Po drugi strani Generativno urejanje (Generative Edit) prinaša dodaten ustvarjalni nadzor, ki uporabnikom omogoča, da oblikujejo in personalizirajo svoje fotografije na povsem novi način. Zaradi te kombinacije vrhunske tehnologije in intuitivnih orodij Galaxy S24 Ultra ni le zmogljiv pametni telefon, ampak tudi najboljši ustvarjalni spremljevalec za vsakogar.

SLO-Galaxy-S24-Ultra_Use-case-visual_Nightography_2P_CMYK_231208-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Najinteligentnejša Galaxy izkušnja do zdaj

Galaxy S24 Ultra predstavlja vrhunec tehnološke odličnosti, ki zagotavlja nekaj edinstvenega v svetu pametnih telefonov. Z nadgrajenim naborom čipov in prilagodljivimi stopnjami osveževanja zaslona ga poganja impresivna mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 3 za Galaxy, ki postavlja nove standarde za zmogljivost in hitrost. Naprava ni zmogljiva le pri igranju mobilnih iger, temveč zahvaljujoč tehnologiji Corning® Gorilla® Armor, ki poskrbi, da je pripravljena na vsako avanturo, prinaša tudi visoko stopnjo vzdržljivosti. Varnostna ozaveščenost doseže vrhunec zahvaljujoč večplastni zaščiti Samsung Knox, ki uporabnikom omogoča popoln nadzor nad občutljivimi podatki.

SLO-Galaxy-S24-Ultra_B2B-KV_Titanium-Black_2P_CMYK_231121-Open-File | Foto: Samsung Foto: Samsung

Vsi telefoni so že na voljo

Vsi trije modeli nove serije Galaxy S24 so od 31. januarja na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih, navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena.

galaxy-s24-ultra-highlights-color-carousel-global-mo | Foto: Samsung Foto: Samsung

1. Funkcije Galaxy AI bodo brezplačno na voljo vsaj do konca leta 2025 na podprtih napravah Samsung Galaxy.

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG.

Ne spreglejte