Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 11. 2023,
7.00

Osveženo pred

7 mesecev, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

spletno nakupovanje nakupovanje Black Friday prihranek prazniki prazniki darila Shoppster PR članek

Ponedeljek, 20. 11. 2023, 7.00

7 mesecev, 4 tedne

Črni petek tudi letos prinaša neverjetne prihranke!

Oglasno sporočilo

Že razmišljate o nakupu božično-novoletnih daril in koliko vas bodo ta stala? Na srečo je tu črni petek, ki pri Shoppsterju zopet prinaša nore prihranke. Prihranite kar do 50 % in to kar iz udobja domačega naslonjača! Pripravite nakupovalno košarico, črni petek je tu.

Naslovna siol_I dostavimo | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Čeprav črni petek ali »Black Friday« prihaja iz ZDA, ga tudi v Sloveniji vsako leto nestrpno pričakujemo, saj nas trgovci takrat razvajajo z zelo ugodnimi cenami. Največji nakupovalni praznik pade na četrti petek v novembru in velja za neuraden začetek decembrske nakupovalne sezone božičnih in novoletnih daril. Letos ga obeležujemo 24. novembra, na Shoppster.si pa nas s prihranki do 50 % razveseljujejo skoraj cel mesec – vse od 3. do 26. novembra! Vendar ne oklevajte, saj pri zalogah te nore ponudbe črnega petka velja pravilo »kdor prej pride, prej kupi z visokim prihrankom«!

Hitra zgodovina črnega petka

Veliko se nas sprašuje, kaj je črni petek in zakaj je to najboljši dan za nakupovanje. Svoj izvor ima v ZDA, vendar v nasprotju s popularno teorijo, ta ni povezan s trgovanjem s sužnji. Delno pa je res, da je črni petek povezan z borznim zlomom v ZDA, ko so trije »roparski baroni« v neuspelem poskusu, da bi monopolizirali trg zlata, povzročili, da se je cena zlata v zgolj nekaj minutah zrušila in s tem propadlo ogromno število podjetij. Čeprav se je ta dan sprva imenoval veliki petek, se je kasneje preimenoval v črni petek. Najbolj verjetna teorija o poimenovanju tega nakupovalnega praznika pa izhaja iz Filadelfije. Dan po zahvalnem dnevu so trgovci, da bi privabili kupce, izdelkom dali visoke popuste. Kupci so to videli kot idealno priložnost za nakup božičnih daril in kaj kmalu je nastal v mestu cel kaos. 

Pestra ponudba in nori prihranki – brez gneče in dolgih vrst

Danes črni petek pomeni nakupovalno mrzlico, ki povzroča kar nekaj neprijetnosti: večno boste iskali parkirno mesto, se drenjali med množico ljudi, se skorajda borili, da s police vzamete zadnji izdelek po nizki ceni in čakali v vrsti za blagajno. To je klasičen pojav, ki spremlja obdobje črnega petka. In roko na srce, marsikoga tudi odvrne od obiska trgovin.

Drugo_izogni se_I dostavimo | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Shoppster za to ponuja udobno in praktično rešitev, s katero se boste izognili tavanju po trgovinah in iskanju pravega darila za najbližje. Če že imate ogledane izdelke ali potrebujete ideje za darila, obiščite spletno trgovino Shoppster.si, ki ta črni petek ponuja pester asortima izdelkov kvalitetnih in znanih blagovnih znamk v kar 14 različnih kategorijah in to s prihranki kar do 50 %!

Ne samo, da boste lahko nakupe črnega petka opravili v miru in udobju ter takrat, ko imate čas, pozabite lahko tudi iskanje parkirnega mesta, čakanje na blagajni ter porivanje polnega vozička do avtomobilskega prtljažnika. Z enostavnim in varnim nakupom pri Shoppsterju boste prihranili čas in denar, saj ga lahko opravite iz udobja domačega kavča. Vaše izdelke bo poštar ali kurir dostavil na vaš dom, če pa želite bolj prilagodljivo dostavo po vaših željah, pa izdelke naročite na eno izmed 1.300 prevzemnih točk na bencinskih servisih, poštnih poslovalnicah in paketomatih po celi Sloveniji. Seveda pa bodo veseli vašega obiska na Shoppster prevzemnem mestu na Brnčičevi 49a v Ljubljani, kjer lahko izdelek prevzamete, kar pomeni tudi, da prihranite tudi na strošku dostave, saj je osebni prevzem vedno brezplačen.

Drugo_generic_I dostavimo | Foto: Shoppster Foto: Shoppster

Kaj vse lahko kupite ta črni petek?

Boljše je vprašanje, česa vse na Shoppsterju ne morete kupiti! Privoščite si kvalitetne aparate bele tehnike Candy, Beko, VOX, ki vam bodo olajšali vsakodnevno življenje. Vsak dom potrebuje male gospodinjske aparate, da bo sesanje in kuhanje malce lažje. Zato izberite svoje najljubše med uveljavljenimi znamkami Domo, Tefal, Ariette in Krups. Ogled božičnih filmov ali praznovanje najdaljše noči v letu si lahko popestrite z avdio in video opremo, kjer boste med znamkami Philips, Vox, Samsung in Hisense našli najnovejše TV sprejemnike, soundbare, slušalke in še in še. Računalniški nadobudneži se bodo zagotovo razveselili daril iz kotička računalništva in gaminga, kjer se najde stotina izdelkov proizvajalcev Asus, Acer in Lenovo. Za bolj praktično naravnane pa ima Shoppster široko ponudbo orodja znamk Bosch, Dewalt, Stanley, Makita in Karcher. V prihajajočih dneh ne pozabite tudi nase in si privoščite razvajanje z artikli iz kategorije Zdravje in drogerija znamk Braun, Philips, Remington, Stadler Form in Omron.

Že poznate Telemach klub?

Telemach klub je novost, ki je prišla ravno ob pravem času! Kdo bi rekel »ne« dodatnim ugodnostim, ki so namenjene tako Telemachovim naročnikom kot tudi nenaročnikom. Izbrana klubska ponudba izdelkov je narejena po merah in želja kupcev, da bi bil nakup še bolj ugoden. Uporabniki Telemachovega kluba lahko kupujete klubsko ponudbo po super cenah. Še več – izdelke iz ponudbe Telemachovega kluba vam Shoppster dostavi brezplačno, ne glede na višino nakupa! Za še bolj enostavno nakupovanje pa lahko Telemachovi naročniki super klubsko ceno razdelite na 24 obrokov brez obresti in skritih stroškov, in te obroke pripišejo vašemu mesečnemu računu za Telemachove storitve!

Ugodno nakupovanje je postalo še bolj ugodno! Odklikajte na Shoppster.si, si oglejte njihovo ponudbo in pridobite ugodnosti Telemachovega kluba.

Naročnik oglasnega sporočila je SHOPPSTER, D. O. O.

Ne spreglejte