SiolNET. Novice Črna kronika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Seks nad mestom se je za najstnika končal tragično

3

termometer

 | Foto:
Najstnika sta med divjim seksom na balkonu londonskega stanovanjskega bloka omahnila 18 metrov globoko in obležala v mlaki krvi. Britanska policija je dogodek označila za tragično nesrečo.

Devetnajstletna Rusinja Anastasia in osemnajstletni Mehičan Miguel sta se nekaj ur pred tragičnim dogodkom spoznala na zabavi v prestižnem stanovanjskem bloku na jugovzhodu Londona. Po poročanju sosedov, ki sta v zgodnjih jutranjih urah zaskrbljeno opazovala nevarno početje najstnikov, je fant dekle posadil na ograjo balkona, nato pa sta začela spolno občevati. Kmalu zatem sta oba omahnila s šestega nadstropja in negibno obležala v mlaki krvi. "Videti je bilo, da sta oba padla skupaj," so povedale priče.

Miguelov mehiški prijatelj Alfonso, ki je bil tudi med udeleženci študentske zabave, pa je zanikal, da je par spolno občeval na balkonu. "Spoznala sta se na zabavi. Ker sta si bila všeč in sta si želela malo intime, sta se sama umaknila iz natrpanega stanovanja na balkon. Tam sta se le objemala in poljubljala," je dejal Alfonso.

Mehičan Miguel je pred tednom dni v London prišel študiraT ekonomijo, Rusinja pa je bila tik pred dokončanjem srednje šole. Starši pokojnikov naj bi že danes prileteli v Veliko Britanijo.

Prijatelji so Miguela opisali za zabavno osebo, devetnajstletnico pa kot inteligentno blondinko, ki je bila ena izmed najboljših učenk v razredu in je želela šolanje nadaljevati na fakulteti.

Britanska policija je dogodek označila za tragično nesrečo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin