SiolNET. Novice Črna kronika
5,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policija razkrila podrobnosti prometne nesreče, v kateri so umrle tri osebe #video #foto

5,92

termometer

Vseh pet oseb, udeleženih v včerajšnji tragični prometni nesreči na Štajerskem, je med vožnjo uporabljalo varnostne pasove.

Včeraj okoli 19.15 se je na glavni cesti med Slovensko Bistrico in Ptujem zunaj naselja Šikole zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrle tri osebe, dve pa sta se lahko telesno poškodovali. 

Nesreča Šikole Novice Huda prometna nesreča: tri osebe umrle, dve poškodovani #foto #video

43-letna Ptujčanka je vozila osebni avtomobil iz smeri Slovenske Bistrice proti Ptuju. Ko je na delu vozišča pripeljala iz daljše ravnine v blagi levi ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje začelo njeno vozilo bočno drseti po bankini ob desni strani. Od tam je  bočno drselo na nasprotno, levo smerno vozišče, je sporočila policija.

Nesreča Šikole Foto: Samanta Gomboc

Policija slika Novice Prometna nesreča v Postojni, poškodovanih več mladih

V tistem trenutku ji je nasproti iz smeri Ptuja pravilno pripeljal 65-letni voznik osebnega avtomobila in čelno trčil v desno bočno stran osebnega avtomobila povzročiteljice. V trčenju so se povzročiteljica prometne nesreče in oba sopotnika na zadnjih sedežih v drugem vozilu, 82-letni moški in 62-letna ženska, tako hudo poškodovali, da so na kraju nesreče umrli.

Nesreča Šikole Foto: Samanta Gomboc

Prometna nesreča Novice V hudi prometni nesreči umrl 30-letnik

65-letni voznik in njegova 64-letna sopotnica na prednjem sedežu sta se v nesreči lažje telesno poškodovala. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico. Vse štiri osebe, ki so se prevažale v drugem vozilu, so doma z območja Upravne enote Ajdovščina. Vseh pet udeleženih oseb je med vožnjo uporabljalo varnostne pasove.

Nesreča Šikole Foto: Samanta Gomboc

Ogleda kraja prometne nesreče so pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča na Ptuju in ob navzočnosti ptujskega dežurnega državnega tožilca opravili policisti Postaje prometne policije Maribor, ki bodo o prometni nesreči podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

V letošnjem letu je na cestah na območju Policijske uprave Maribor v enajstih prometnih nesrečah umrlo 13 ljudi. V primerljivem obdobju lanskega leta so obravnavali 12 prometnih nesreč s smrtnim izidom, v njih pa je prav tako umrlo 13 ljudi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin