SiolNET. Novice Črna kronika
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oborožen rop bencinske črpalke na Ajdovskem

2

termometer

 | Foto:
Dva zamaskirana in oborožena roparja sta ponoči oropala bencinski servis na območju Ajdovščine. Od uslužbencev sta zahtevala cigarete in gotovino ter pobegnila. Poškodovanih ni bilo.

Kot so sporočili s policijske uprave Nova Gorica, je bila policija ob 3.37 obveščena o oboroženem ropu na bencinskem servisu na območju Ajdovščine. Po zdajšnjih ugotovitvah sta dva neznana zamaskirana in oborožena storilca od uslužbencev bencinskega servisa zahtevala in nato ukradla manjšo količino oziroma nekaj zavojev cigaret in gotovino.

Po storjenem kaznivem dejanju sta storilca s kraja peš pobegnila neznano kam. V ropu nihče od uslužbencev bencinskega servisa ni bil telesno poškodovan, so sporočili s policijske uprave Nova Gorica.

V teku intenzivna preiskava Zamaskirana storilca sta bila po zdajšnjih ugotovitvah visoka približno 180 cm in oblečena v temnejša oblačila.

Novogoriški kriminalisti in policisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja oboroženega ropa intenzivno preiskujejo. Izvajajo številne aktivnosti z namenom izsleditve oboroženih storilcev in hkrati zaprošajo vse, ki bi glede oboroženega ropa imeli kakršnekoli koristne informacije o oboroženem ropu in dogajanju na bencinskem servisu na Ajdovskem, da jih sporočijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin