SiolNET. Novice Črna kronika
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nove podrobnosti tragedije v Mengšu: zakaj je pes napadel deklico #video

10

termometer

Znanih je več podrobnosti o sredini tragediji v Mengšu, kjer je pes napadel mlajšo deklico, ta pa je zaradi hudih poškodb umrla na kraju dogodka. Osemletnica se je po navedbah policistov na dvorišču stanovanjske hiše približala psu, ki je bil privezan z verigo. Dvorišče je bilo sicer obdano z ograjo, a so bila dvoriščna vrata ob dogodku odprta.

rešilec Novice Tragedija v Mengšu: pes napadel otroka, ki je zaradi hudih poškodb umrl

Po neuradnih informacijah je šlo za psa, ki je mešanec med nemškim ovčarjem in rotvajlerjem. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da je takoj po napadu psa na deklico na kraj dogodka prišla odrasla oseba, psa odstranila in poklicala reševalce. Kljub hitri zdravniški pomoči je osemletnica umrla na kraju napada.

Policisti so opravili ogled kraja dogodka in še zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Na kraju je bila tudi veterinarska inšpektorica, odredila je odvzem psa. Živali predhodno niso identificirali kot nevarne, je danes povedal Valter Zrinski z ljubljanske policijske uprave. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

"Gre za tragedijo za obe družini"

Kot je za oddajo Planet 18 povedala soseda, naj bi družina z deklico prišla na obisk k sosedom. Kot je še dejala, je videla, da je deklico reševalna ekipa oživljala. "Gre za veliko tragedijo za obe družini. Sploh si ne znam predstavljati, da bi bila udeležena v čem takem," je še poudarila.


Preberite še:

Luka Dončić Sportal Čarovnik Luka Dončić raztrgal mrežico #video Sabine Schmitz Avtomoto Tragično slovo slavne Nemke, “kraljice” zloglasnega Nordschleifa

 

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin