Kosovec v Kranju hotel ubiti moškega

Kriminalisti so včeraj k preiskovalni sodnici kranjskega sodišča s kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja privedli  državljana Kosova, ki je v ponedeljek popoldan na javnem kraju v Kranju z nožem poškodoval drugega moškega, prav tako državljana Kosova.

Osumljeni Kosovec je v priporu, je sporočila policija.

Osumljeni Kosovec je v priporu, je sporočila policija. Foto: Bor Slana

Dejanje se je zgodilo po pretepu zaradi starih zamer med osumljencem in napadenim moškim. Oškodovanec je huje, osumljenec, ki so ga izsledili kmalu po dejanju, pa lažje poškodovan, pojasnjuje policija.

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • 6fbebi52 / 15.01.2017. ob 14:44

    Da in očitno glede na na njih vse večjo količino v samostojni državi Sloveniji očitno dobivajo državljanstvo kot po tekočem traku oziroma njih takega navala z juga ni bilo niti v bivši Jugoslaviji,ko je bila vse ena država,brez državnih mej med posameznimi republikami in je vsak lahko prehajal te republike vse od Makedonije do Slovenije brez najmanjšega problema!!

  • b44326 / 12.01.2017. ob 16:24

    Kosovci, Albanci in Bosanci so najpogostejši dobitniki slovenskih državljanstev. Včasih smo bili vsi Jugoslovani, pa smo se delili na Slovence, Hrvate, Srbe in tako naprej, danes smo pa vsi Slovenci. No, tale je Kosovec, ker še ni dobil državljanstva.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano