SiolNET. Novice Črna kronika
2,73

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Italijana v kombiju tihotapila 41 prebežnikov

2,73

termometer

slovenska policija
Fotografija je simbolična. Foto: Siol.net

Na območju Ljubljane, Kočevske Reke, Željn, Želimelj, Kostela in Kočevja so policisti od petka zjutraj do nedelje zjutraj izsledili in prijeli 24 prebežnikov, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Poleg tega so policisti v Goriči vasi v občini Ribnica odkrili, da sta dva državljana Italije v kombiju prevažala 41 tujcev, ki so prav tako nezakonito prestopili državno mejo.

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da sta Italijana v kombiju z italijanskimi registrskimi tablicami prevažala 41 tujcev iz Pakistana in Afganistana. Zoper oba je bilo odrejeno pridržanje in bosta privedena pred preiskovalnega sodnika. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni, so še pojasnili na policiji.

slovenska policija Novice Srb v kombiju prevažal 33 Pakistancev

Komentarji

11

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • drugomnenje / 03.11.2019. ob 17:26 +8 0

  T. i. šengenski način prehajanja mej je uveden pod predpostavko, da članice meje napram nečlanicam ućinkovito varujejo. Vdor v Grčijo, Italijo in Slovenijo je enostaven in neskončnokrat ponovljiv, brez posledic za invazivnega migranta, zato je "šengen" izničen. Zato Avstrija upravičeno nadzira mejo s Slovenijo, prej ali slej bo tako ravnala tudi Madžarska

  +8 0
 • Abelard / 03.11.2019. ob 16:15 +9 - 2

  41 ekonomskih migrantov je nezakonito prišlo do Ribnice, naši pa pravijo, da so "stvari pod nadzorom." Pa neprodušno zaprto šengensko mejo so prestopili. Nakladači.

  +9 - 2
 • Abelard / 03.11.2019. ob 18:34 +6 0

  MODROOKI / 03.11.2019. OB 18:03 - prosim te, da mi ne pokvariš lepega vtisa, ki si ga doslej s svojimi posti pustil pri meni. Zadeva je elementarna. Če se slučajno spomniš dne, ko smo stopili v ta šengen, so naši terenci sesuvali brvi čez Sotlo in prečesavali južno mejo gor in dol, rekoč, da zdaj to zahteva nov režim varovanja meje, ko bo ta zares varovana.

  +6 0
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin