SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Razkrivamo skrivni recept za poceni nakup pohištva

Oglasno sporočilo

Pohištvo je ogledalo vašega doma, zato je še posebej pomembno, da izberete pravega zase. Da boste svoj dom opremili s kakovostnim pohištvom po zadnjih modnih smernicah in zagotovljeno najnižjih cenah, z vami delimo napotke, ki vam bodo olajšali izbiro pri nakupu.

Tudi vam finance ne dopuščajo nakupa dragega pohištva? Je čas za prenovo kuhinje? Se tudi vi sprašujete, kako izbrati dobro in poceni pohištvo, ki bo odsevalo vaš življenjski slog in osvežilo prostor?

V prispevku razkrivamo skrivnost, kako do najbolj cenovno ugodnega in hkrati kakovostnega pohištva. Z vami delimo recept za hiter,  dober in poceni nakup.

Nakup prek spleta

Ste vedeli, da vse več ljudi kupuje kuhinjo kar iz udobja domačega naslanjača? In to ceneje kot v fizični trgovini!? Prav ste slišali, tudi to je mogoče. Z nakupom prek spleta je mogoče za nižjo ceno dobiti enako kakovostne pohištvene izdelke. Salonpohistva.si je eden izmed zanesljivih spletnih trgovcev, ki bo vsekakor razblinil vse dvome glede nakupa in ponudil stoodstotno najnižjo ceno v Sloveniji.

nakup_pohistva_preko_spleta

Če tudi vas zanima, kako do poceni kakovostnega pohištva, je tukaj recept

Nakup prek spleta ponuja številne ugodnosti. Ključnega pomena pri izbiri ustreznega pohištva je premišljen nakup, zato ne gre brez svetovanja, ki poskrbi, da izberete najboljše kose kakovostno izdelanega pohištva po najnižjih cenah.

Salonpohistva.si je edini spletni ponudnik, ki ponuja Showroom ter s tem omogoča ogled izbranih kuhinj, postelj, vzmetnic, klubskih mizic ali sedežnih garnitur ter olajša dileme pri izbiri pohištvenih elementov. Prav tako je vsakodnevno na voljo pri izbiri pohištva za celotno stanovanje, hišo ali vikend ter omogoča brezplačno spletno svetovanje. Ne skoparite z vprašanji in izkoristite nasvete izkušenih svetovalcev. Za boljšo predstavo ureditve in opremljanja prostora tudi prek spleta pa poskrbijo z izrisi kuhinj, otroških in dnevnih sob, spalnic ter drugih prostorov. Spletni izris dosega boljše rezultate kot tisti v poslovalnicah. Pri izrisu se bodo svetovalci posvetili izključno vašim potrebam in zmožnostim prostora. Priskočili bodo na pomoč in vam med drugim pomagali tudi pri izbiri vzorcev določenih materialov. Vse to in še več vas čaka na salonpohistva.si.

Kakovostni materiali

Materiali nemških blagovnih znamk in proizvajalcev niso edino merilo kakovosti. Tudi materiali, dobavljivi z drugih tujih trgov so enako ali še bolj kakovostni, neposredno od dobaviteljev pa jih je mogoče dobiti po znatno nižji ceni – dobitna kombinacija za vse, ki želijo kakovostne, a poceni kuhinje, jedilnice in drugo pohištvo. Podpora lokalne proizvodnje ima mnogo prednosti. Zagotavlja namreč nabavo materialov neposredno od proizvajalcev, brez dodatnih posrednikov. S tujih trgov je tako zagotovljena hitra, zanesljiva in cenovno ugodna dobava v Slovenijo.

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno predstavlja pohištvo srbskega proizvajalca JELA. Ta blagovna znamka se ponaša s kakovostnim, oblikovno raznolikim in cenovno dostopnim pohištvom, s katerim konkurira priznanim evropskim proizvajalcem ter tako dviga standarde kakovosti na slovenskem trgu.

Izdelki se lahko pohvalijo s kakovostjo srednjega oz. višjega cenovnega razreda, ob tem pa so cene znamke JELA tudi do 50 odstotkov nižje od konkurenčnih. Če tudi vas prepričajo brezčasen dizajn, raznolik barvni izbor in preciznost po najboljši ceni, potem ne spreglejte pohištva blagovne znamke JELA ter prostor spremenite v srce svojega doma.

Kuhinja Jela Evia – kakovostni materiali in nizka cena. Kuhinja Jela Evia – kakovostni materiali in nizka cena.

Več o Salonpohistva.si

Salonpohistva.si je spletna trgovina s pohištvom in izdelki za dom, ki slovenskim kupcem omogoča možnost, da na preprost, hiter in cenovno ugoden način opremijo svoj dom s kakovostnim pohištvom priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev. Njihovo pohištvo ustreza EU-standardom, zagotavlja kakovostne materiale in nabavo neposredno od proizvajalcev. Če tudi vi prisegate na nizke cene visokokakovostnih izdelkov, potem je salonpohistva.si pravi naslov za vas.

Z nakupom prek spleta vam je pohištvo na dosegu rok 24 ur na dan. Da bi kupcem zagotovili najboljšo nakupovalno izkušnjo, se lahko vedno obrnete tudi na njihove izkušene svetovalce, ki bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali do najboljše izbire. Z  izrisom pa bodo ugodili še najbolj specifičnim željam ter izdelali načrt za ugoden nakup sanjske kuhinje in drugih pohištvenih izdelkov.

Salonpohistva.si razvaja z najnižjimi cenami in visokokakovostnimi izdelki ter zagotavlja garancijo na vse izdelke in dostavo na dom. Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko enostavno vrnete v roku 365 dni.

Ujemite najugodnejšo ponudbo in nakupujte prek spleta – nakup še nikoli ni bil tako enostaven!

Naročnik oglasnega sporočila je FURNITURA, D. O. O.

 

 

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin