SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

JUPOL Antimicrob – revolucionarna aktivna barva za notranje prostore

Oglasno sporočilo

Kakovost bivanja in zdrav bivanjski prostor, v katerem je naše dobro počutje na prvem mestu, je za vsakega od nas izjemnega pomena. V notranjih prostorih poleg kakovosti zraka na naše bivalno udobje zagotovo vplivajo tudi barve, s katerimi osvežujemo zidne površine. V skrbi za uporabnike in kot odgovor na aktualno zdravstveno krizo, povezano s covid-19 smo v JUB-u razvili aktivno notranjo barvo JUPOL Antimicrob, ki na stenskih površinah učinkovito preprečuje hitro razmnoževanje virusov z ovojnico, bakterij in plesni. JUPOL Antimicrob v 24 urah zmanjša koncentracijo mikroorganizmov do 99,9 odstotka, kar potrjujejo rezultati testiranj mednarodno priznanega laboratorija za mikrobiološke analize J. S. Hamilton. Naša najnovejša antimikrobna notranja zidna barva, testirana po standardih ISO, je tudi letošnja dobitnica pečata Izbran produkt leta 2021.

JUB

Z zdravstveno epidemijo, ki se je po svetu razširila že v lanskem letu, se je močno spremenil naš pogled na zdravje in varnost našega življenjskega okolja. Pozornost smo najprej usmerili v najbolj ranljive skupine, kot so starejši in osebe s pridruženimi boleznimi, otroci in mladostniki, zatem pa še na zaposlene, ki delo opravljamo od doma, v poslovnih prostorih, industrijskih obratih in raznolikih storitvenih dejavnostih. V ospredje so zdravstvene institucije postavile prav dezinfekcijo prostorov, v katerih se gibljemo ali bivamo, zlasti pa to velja za javne objekte, kot so bolnišnice, šole, vrtci, zdravstveni domovi, domovi za starostnike ter športni in kulturni objekti, kjer se običajno zadržuje večje število oseb in se zahteva visoka raven higiene.

JUB

Izpostavljenost škodljivim mikroorganizmom lahko ljudem, ki so manj imunsko odporni, povzroči številne nevšečnosti. V notranjih prostorih se mikroorganizmi oprimejo stenskih površin, na katerih se radi zadržujejo in tudi zelo hitro razmnožujejo. Mednje sodijo virusi in bakterije (npr. MRSA), prav tako se na njih lahko zaradi neprimerne vlage ali nezadostnega zračenja razvijajo plesni.

K njihovemu uničevanju s svojim delovanjem izdatno pripomore aktivna notranja zidna barva JUPOL Antimicrob, ki v 24 urah zmanjša koncentracijo mikroorganizmov do 99,9 odstotka, učinkovita pa je tudi proti virusom z ovojnico (med katere spada koronavirus).

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Notranja zidna barva JUPOL Antimicrob danes tako na trgu predstavlja revolucionarno rešitev, saj je edinstvena po svoji sestavi in načinu delovanja. Za njen razvoj, ki temelji na novi tehnologiji in aktivnih funkcionalnostih, so zaslužni JUB-ovi strokovnjaki, ki so sestavili inovativno formulo z učinkovitim in dolgotrajnim protimikrobnim delovanjem, ki pozitivno vpliva na počutje uporabnikov, jih ščiti pred negativnimi vplivi in hkrati manj obremenjuje okolje. Pri določanju parametrov barve je sodeloval ZAG, testiranja protimikrobnih učinkovitosti pa so potekala v sodelovanju z akreditiranim in mednarodno priznanim inštitutom J. S. Hamilton. Končni izdelek so potrdili še profesionalni izvajalci − slikopleskarji, ki so ovrednotili njegovo uporabnost in primernost apliciranja na praktično vsaki stenski površini.

JUPOL Antimicrob je visokopokrivna in odlična paroprepustna antimikrobna notranja barva, ki je primerna za vse prostore v JUB stanovanjskih objektih in večstanovanjskih stavbah, pa tudi za poslovne, industrijske in številne javne objekte, kjer se želijo uporabniki aktivno zaščititi pred okužbami z virusi, bakterijami in plesnimi, saj uničuje in preprečuje nadaljnji razvoj mikroorganizmov.

Barvo JUPOL Antimicrob se na stenske površine povsem enostavno nanaša z valjčkom, za večje prostore pa v JUB-u priporočamo strojno nanašanje. Njeno učinkovitost je mogoče doseči že po dveh nanosih, na zidnih površinah, ki dobijo lep videz s fino in gladko strukturo, pa barva učinkuje do 5 let.

JUPOL Antimicrob je pralna barva, ki uporabnikom omogoča večkratno čiščenje stenskih površin s čisto vodo ali z uporabo preparatov na kationski vodni osnovi. Pri čiščenju površin je pomembno, da te niso pretirano vpojne in so odporne proti vodi ter čistilom. V primeru, da bi  zaključni sloj prebarvali z drugo barvo, antimikrobne lastnosti barve ne bodo več učinkovale in razkrajale mikroorganizmov.

Barva JUPOL Antimicrob je bila razvita v skladu z gradbenimi smernicami in trajnostnim razvojem, ki ga v JUB-u strateško uresničujemo v štirih smereh: z odgovornostjo do družbe in zaposlenih, energetsko učinkovitimi izdelki in rešitvami, varovanjem okolja in s krožnim gospodarstvom. Za barvo JUPOL Antimicrob tako uporabljamo surovine, ki jih pridobivamo izključno iz lokalnega okolja in tako zmanjšujemo svoj ogljični odtis, vedra, v katera je barva pakirana, pa so izdelana iz recikliranega materiala.


Naročnik oglasne vsebine je JUB D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin