Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 4. 2022,
14.12

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča PEPCO D.O.O.

Natisni članek

Oprema in dekor dom oprema Pepco advertorial

Četrtek, 21. 4. 2022, 14.12

2 meseca

DOM S PRIDIHOM NARAVE

Ideje za stilsko osvežitev doma

Vsebino omogoča PEPCO D.O.O.

Cvetoča pomlad je idealen čas, da vnesete nekaj svežine v svoj dom. Kje začeti? Priprave na pomlad je vedno dobro začeti z obiskom trgovine PEPCO, kjer boste hitro dobili navdih za stilsko injekcijo v svoj dom. Živahni pomladni izdelki iz trgovine PEPCO in kolekcije dom & dekor so hkrati kakovostni, lepi in poceni. Pomagali vam bodo ustvariti razpoloženje za tople pomladne večere v vaši oazi miru.

Sanjate o udobnem in prijetnem domu, v katerem bi se lahko odpočili po napornem dnevu? Oglejte si novo ponudbo, kolekcijo trgovine PEPCO. S pozornostjo do najmanjših detajlov so za vas pripravili dodatke v zemeljskih tonih. Takšnih, ob katerih se boste umirili in približali naravi. Oglejte si blazine, pregrinjala za posteljo, preproge, umetne rastline in dišeče sveče. Naj bodo trenutki doma umirjeni in sproščeni.

Nova kolekcija dodatkov za dom PEPCO navdih črpa iz narave. V njej najdete izdelke iz vodne hijacinte, lonce za rastline že od pet evrov in velike modne namizne svetilke že za 15 evrov. Oglejte si tudi mehke prevleke za vzglavnike iz 100-odstotnega bombaža že za štiri evre. Poiščite navdih z dodatki iz posebne kolekcije, ki jo že najdete v trgovinah PEPCO – tam boste začutili kakovost za nizko ceno.

Predstavljamo vam nekaj idej, s katerimi si lahko pomagate osvežiti dom z le nekaj majhnimi koraki in tudi malo denarja. Hitra in preprosta sprememba dekoracije doma? Priporočamo vam bele dekorativne poudarke, ki niso le videti čudovito, ampak tudi optično povečajo prostor. So tudi vam všeč svetli dodatki? Poiščite svoj navdih.

OGLEJTE SI AKTUALEN LETAK.

Pepco | Foto:

Ali vaš dom ne more pozabiti na zimo? Obstaja način. Z barvitimi blazinami PEPCO boste v svoj dom hitro vnesli pomladno vzdušje in ga opremili po zadnjih trendih.

Okrasne blazine so v domu nepogrešljive ter predstavljajo razmeroma preprosto in ugodno obliko za stilsko, sezonsko poživitev doma. Gre za dodatek, ki omehča na videz še tako hladno sedežno garnituro, naredi posteljo vabljivo ter zaokroži siceršnji slog opreme, doma in mu da piko na i. V PEPCU lahko izbirate med pestro ponudbo okrasnih blazin ter prevlek za vzglavnike za vsak okus in slog opreme. Gladke, z resicami, pisane, mehke in prijetne na otip - kliknite in preveri ponudbo odej, blazin ter satenaste posteljnine, ki vas čaka v trgovini PEPCO.

Osnovna vloga preprog že dolgo ni več zgolj pokrivanje tal, da nas ne bi zeblo v noge. Lahko so tudi izviren način, kako popolnoma spremeniti sobo, ji dati moderen ali klasičen pridih, v prostor pa vnesti prijetno vzdušje. Hkrati so lahko preproge tudi osrednje točke za zbiranje družine, saj ustvarjajo tako toplino pod nogami kot tudi tisto med družinskimi člani.

Pepco | Foto:

Ali imate doma radi vse na svojem mestu? Z zaboji za shranjevanje lahko stvari skrijete na vidno mesto. Zaboji in škatle za shranjevanje poskrbijo za urejen videz ter dopolnijo vaš izbrani slog.

Za dnevno sobo, spalnico ali kopalnico? Vse to! Odkrijte pletene košare, ki navdih črpajo iz narave, ter svoje stvari shranjujte na priročen in eleganten način.

Poleg splošne razsvetljave v prostoru potrebujete tudi ambientalno svetlobo, ki je nežnejša in skrbi za boljše počutje, boljše razpoloženje, prostor postane lepši, poudarite pa tudi posamezne elemente v prostoru. Z izbiro zanimive namizne svetilke pa poskrbite tudi za dekor. Ambientalna svetloba tako sooblikuje prostor, v katerem bivate.

Dobra ideja za stilsko popestritev vašega doma so lahko tudi dekorativne svetilke in verige lučk, ki so lahko idealne za magično in toplo vzdušje v vašem domu, saj ustvarijo čudovit ambient.

Če si v svojem domu želite več zelenja, imamo za vas čudovito presenečenje. Popestrite svoj dom s cvetličnimi lonci, vazami in posodami v elegantnih klasičnih barvah. Geometrijske in reliefne oblike bodo notranjosti doma dodale sodoben in eleganten videz. Nova ponudba trgovine PEPCO vsebuje lonce za rastline, zahvaljujoč katerim bo prostor pridobil kanček modnega sloga, cvetje v njem pa bo videti še lepše.

Cvetlični lonci v zemeljskih odtenkih se odlično ujemajo z zavesami v podobnem slogu in seveda s svežo zeleno. Doma poustvarijo tisto, kar je najlepše v naravi. Ustvarite svojo zeleno oazo in uživajte v prvih pomladnih sončnih žarkih v pomirjujočem okolju.

Dišeče sveče ne bodo le osvetlile notranjosti, temveč so tudi čudovit okras. Naš nasvet? Priporočamo vam tako v moderni grafitno sivi barvi, ki se ne pojavlja le na stenah in industrijskih tleh. Najdete jo tudi med klasičnimi dekorativnimi izdelki, kot so sveče iz nove kolekcije PEPCO.

V novi pomladni kolekciji so za vas pripravili tudi keramične izdelke v različnih barvah. Z njimi bo vsak prigrizek in vaš najljubši čaj videti čudovito. Če želite začutiti prihajajočo pomlad, ga zmešajte v edinstvenih, pastelnih skodelicah s cvetličnim motivom.

Lepo urejena in funkcionalna jedilnica je rezultat uspešne kombinacije več elementov. Barva, tekstura, dekorativni detajli – vse je pomembno. Z izbranimi izdelki boste uredili prostor, hkrati pa bodo ti na mizi videti čudovito. Pri tem vam bodo pomagali praktične namizne posode, skodelice, eleganten pribor in krožniki, s katerih boste jedi in napitke postregli na najbolj izviren način.

Za skodelico kave, vazo s cvetlicami ali dekoracijo - minimalistične kavne mizice bodo postale praktičen dodatek v vaši dnevni sobi ali spalnici. Že veste, kaj boste položili nanjo?

Preverite tudi bogato ponudbo izdelkov za popestritev stenske dekoracije. Vsekakor ne spreglejte makrameja, lovilca sanj, ter različnih slik na platnu ali z okvirjem.

V PEPCU lahko izbirate tudi med kolekcijo v Japandi slogu, kjer ni prostora za naključja in ki so jo za vas skrbno izbrali oblikovalci. Japandi kolekcija kombinira skandinavski in japonski slog, rdeča nit pa so sobivanje z naravo, mir in funkcionalnost. Naj vas navdihnejo dodatki, ki so jih izbrali oblikovalci, in ustvarite nov prostor, poln harmonije. Sklede z lesenim jedilnim priborom, litoželezne posode z bambusovo podlogo ali keramični lončki za čaj – to je le nekaj izdelkov, ki jih najdete v trgovinah PEPCO. Kolekcija je na voljo le v izbranih trgovinah. Seznam trgovin si lahko ogledate tukaj.

Zakaj se izplača kupovati v trgovinah PEPCO?

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi, v njih pa boste našli vse, kar potrebujete, po nizkih cenah. V trgovinah PEPCO boste našli široko paleto izdelkov zase, za svojo družino in dom.

PREVERITE PONUDBO.

Pepco
Trendi Super pomladna ponudba modnih oblačil
pepco
Trendi Udobna kolekcija za razigrane pomladne dni
Ne spreglejte