SiolNET. Digisvet Novice
5,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

YouTube prinaša veliko novost, ki je bo marsikdo vesel

5,63

termometer

Bolj kot za pravo novost gre pravzaprav za umik ene najbolj nadležnih lastnosti YouTuba – vrtenja oglasov, ki jih je pred ogledom določenih videoposnetkov nemogoče prekiniti. Pri YouTubu pravijo, da se ti oglasi poslavljajo v začetku leta 2018.

Oglas pred začetkom videoposnetka prepoznamo po rumeni črti nad gumbi za predvajanje in uravnavanje glasnosti. | Foto: YouTube Oglas pred začetkom videoposnetka prepoznamo po rumeni črti nad gumbi za predvajanje in uravnavanje glasnosti. Foto: YouTube To sicer ne pomeni, da se oglasi povsem umikajo z YouTuba. Kot je poročal medij Campaign, se bo YouTube v prihodnje zgolj osredotočil na oglase, ki so manj moteči za uporabnika.

To pomeni, da se oglasi pred videoposnetki, ki jih je mogoče prekiniti po nekaj sekundah, ne bodo poslovili. Več bo najverjetneje tudi prikazovanja vinjet, kratkih pet ali šest sekund trajajočih oglasov, ki zelo na hitro povzamejo bistvo izdelka ali storitve, ki jo oglašujejo, pa je poročal medij The Verge.

Za zdaj tudi še ni mogoče pričakovati, da bi se kmalu poslovili oglasi, ki se pojavijo med ogledom posebej dolgih videoposnetkov.

Postanite mojster YouTuba z uporabnimi bližnjicami na tipkovnici

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 20
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin