SiolNET. Digisvet Novice
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V ameriškem oglasu smo odkrili slovensko vaško trgovino

10

termometer

Visa oglas
Foto: YouTube

V prvem kadru najnovejšega oglasa za plačilno kartico Visa, v katerem nastopa švedski nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović, so za kuliso uporabili market slovenskega trgovca Tuš v naselju Zgornje Stranje v bližini Kamnika. Ibrahimović v Zgornje Stranje sicer ni prišel, je pa Visa tja pripeljala njegovega dvojnika.

Oglas je ameriška finančna multinacionalka Visa na spletni strani YouTube objavila že 8. junija, a ga bo več ljudi najverjetneje videlo šele ta teden, saj ga je v ponedeljek zvečer na družbenih omrežjih Facebook in Instagram delil še Zlatan Ibrahimović.

V oglasu legendarni "Ibra" steče iz avtobusa, na katerem je fotografija njegovega obraza, vstopi v trgovino, pograbi polno naročje prigrizkov in jih plača s kartico Visa. V avtobusu si nato ogleda začetek tekme švedske nogometne reprezentance in takoj po prvem sodnikovem žvižgu pripomni: "Jaz bi do zdaj že zadel."

Zlatan Ibrahimović je aprila letos postal obraz marketinške kampanje Vise, ki je eden od glavnih pokroviteljev svetovnega prvenstva v nogometu v Rusiji.  Zlatan Ibrahimović je aprila letos postal obraz marketinške kampanje Vise, ki je eden od glavnih pokroviteljev svetovnega prvenstva v nogometu v Rusiji.  Foto: Reuters

Trgovini, v katero takoj na začetku oglasa vstopi Zlatan Ibrahimović, je zunanjost posodil market Tuš v Zgornjih Stranjah, naselju, ki leži dober kilometer severno od Kamnika. 

Produkcijska ekipa Vise je trgovino in njeno okolico sicer malce predelala. Simbole trgovca Tuš so zamenjali drugi, neznano kam je izginil prometni znak Stop, povsem izbrisali pa so tudi grič, na katerem je cerkev svetega Benedikta. 

Obkrožili smo nekaj podobnosti, ki neizpodbitno dokazujejo, da je bil prizor posnet v Sloveniji. Obkrožili smo nekaj podobnosti, ki neizpodbitno dokazujejo, da je bil prizor posnet v Sloveniji. Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

V marketu Tuš v Zgornjih Stranjah so nam med telefonskim klicem potrdili, da je Visa pred trgovino pred časom res snemala oglas. "Pripeljali so tudi Zlatana Ibrahimovića, sicer ne pravega, ampak njegovega dvojnika iz Londona," nam je povedala vodja trgovine.

Produkcijska ekipa jim je med snemanjem tudi pojasnila, da oglasa na slovenskih televizijskih zaslonih skoraj zagotovo ne bodo videli, saj je namenjen predvajanju na tujih trgih. 

Preberite tudi:

Ibrahimović Sportal Zlatan v svojem slogu: Švedska bo svetovni prvak Stol Hrvaška Digisvet Na Hrvaškem odkrili nenavaden stol, ki je povzročil pravi cirkus

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 265
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin