Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 12. 2021,
13.28

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

T-2 paketi internet Stacionarni telefon fiksna telefonija PR članek

Ponedeljek, 20. 12. 2021, 13.28

2 leti, 4 mesece

Se tudi vi sprašujete, zakaj vsi fiksni paketi vsebujejo stacionarni telefon, čeprav ga nihče ne uporablja?

Oglasno sporočilo

Zakaj večina fiksnih paketov ponuja stacionarno telefonijo, čeprav je skoraj nihče več ne uporablja? Brez skrbi. Pri T-2 poskrbijo, da plačujete izključno tisto, kar uporabljate in potrebujete, brez odvečnih storitev. Preverite, zakaj so prilagodljivi paketi T-2 najboljša izbira daleč naokoli!

Ste pripravljeni na sklenitev novega fiksnega paketa? Čas je, da se odločite za najsodobnejšo tehnološko rešitev, ki ponuja vse, kar si lahko zamislite! T-2 paketi združujejo vse storitve z izjemnimi prednostnimi, obenem pa poskrbijo, da plačujete izključno tisto, kar uporabljate in potrebujete, brez odvečnih storitev.

Izberite paket, ki vam bo ponujal točno tisto, kar potrebujete.  | Foto: Izberite paket, ki vam bo ponujal točno tisto, kar potrebujete.

Razvoj mobilne tehnologije v zadnjih letih

V najbolj osnovnem smislu se mobilni telefoni od stacionarne telefonije razlikujejo v tem, da nam omogočajo, da ostanemo v stiku z drugimi, ko smo na poti. Z razvojem tehnologije so se tudi mobilne naprave hitro razvijale, saj nam dandanes omogočajo veliko več kot pa samo to, da ostanemo povezani.

Zdaj lahko z njimi zlahka opravljamo vsakodnevna opravila, kot so:

  • internetno bančništvo,
  • plačevanje blaga in storitev,
  • vodenje poslov,
  • deljenje slik in zgodb prek družbenih omrežij,
  • navigacija do določenih lokacij ter
  • številne druge prednosti, ki nam jih omogočajo mobilne aplikacije.

Mobilni telefoni v 90. letih

Zagotovo se še vedno spomnite telefonov priljubljenih blagovnih znamk Nokia in Motorola, ki smo jih pravzaprav polnili samo enkrat na teden, bili pa so tako trdoživi, da so preživeli marsikateri padec!

Leta 1993 je luč sveta ugledala Nokia 1011, prvi telefon GSM, ki je uporabljal digitalna omrežja in ne analognih. Tako so že bila mogoča besedilna sporočila SMS, čeprav se ta še nekaj let niso zares prijela.

Od leta 2000 do leta 2010

Prevlada giganta Nokia na trgu je začela upadati v prvih letih tega tisočletja, ko so se Sony Ericsson, LG in Samsung pridružili razvoju mobilnih telefonov ter postali glavni igralci na trgu. Preklopni telefoni so bili pogosti, saj je Samsung uporabljal zasnovo z dvojnim zaslonom. Videli ste lahko obvestila, ne da bi bilo treba odpreti telefon.

V zadnjih desetih letih se je tehnologija mobilnih telefonov razvijala hitreje kot kadarkoli prej. Na začetku desetletja so na trgu prevladovali telefoni, kot sta BlackBerry (skupaj z izvlečno tipkovnico) in Apple iPhone 4.

Z leti so mobilni telefoni ponujali vse več zmogljivosti, pri čemer zdaj na trgu prevladujejo Apple, Samsung in Huawei. Mobilni telefoni se zdaj uporabljajo za skoraj vse, od spletne banke do plačevanja računov ali izbire restavracije; k temu je v veliki meri prispeval porast uporabe aplikacij v pametnih telefonih.

Instagram je na primer v desetletju eksponentno zrasel, odkupil ga je Facebook in postal druga najbolj prenesena brezplačna aplikacija v letu 2018 s približno milijardo uporabnikov vsak mesec.

Porast aplikacij za skupno rabo fotografij je botroval pomembnemu razvoju h kakovosti fotoaparata mobilnih telefonov, saj so zadnjim kameram dodali več objektivov in izboljšali optiko.

Stacionarna telefonija preprosto izginja s sveta, zato izberite paket, ki vam je ne zaračuna! | Foto: Stacionarna telefonija preprosto izginja s sveta, zato izberite paket, ki vam je ne zaračuna!

Stacionarna telefonija bo v prihajajočem desetletju izginila

Medtem ko se mobilna telefonija eksponentno razvija, stacionarna telefonija preprosto izginja s sveta. Včasih smo za klice na mobilnih napravah plačevali po minutah, dandanes pa so paketi zelo ugodni in ponujajo neomejeno količino klicev.

Res je, da nekatera podjetja še vedno uporabljajo stacionarno telefonijo, vendar se z vse bolj fleksibilnim načinom dela od doma tudi v pisarnah uporaba "stacionarca" hitro zmanjšuje. Načeloma so še vedno priljubljeni med starejšo populacijo, ki se ne znajde pri uporabi pametnih telefonov.

Trendi kažejo, da bo stacionarna telefonija preprosto izginila s sveta v roku desetletja, saj bodo takrat tudi starejše generacije bolj vešče uporabe pametne tehnologije. Vsekakor pa se je treba zavedati, da je stacionarna telefonija že dandanes precej zastarela, zato jo je nesmiselno plačevati v fiksnem paketu.

Potrebujete samo internet, televizijo in mobilni telefon ter se vam zdi nesmiselno plačevati še stacionarno telefonijo, ki je nikoli ne uporabljate? V nadaljevanju članka preverite izjemno ponudbo paketov T-2, v katerih plačujete samo tisto, kar res uporabljate.

Prednosti fiksnih paketov T-2

Prilagojeni vašim potrebam

Zamislite si lahko paket po lastnih željah in izberete točno tisto, kar potrebujete. Največ koristite mobilni internet? Pri T-2 bodo poskrbeli za čim hitrejšo in ugodnejšo rešitev, obenem pa ne boste plačevali storitev, ki jih ne uporabljate. Če ne potrebujete stacionarne telefonije, vam je pri T-2 preprosto ne bodo zaračunali.

T2_mobilni internet | Foto:

Bliskovit internet za vse, ki želite ostati povezani

Pri fiksnih paketih T-2 lahko zaupate internetu izjemno visoke hitrosti, tudi do 750/150 Mbit/s, in odličnemu brezžičnemu signalu po celotnem stanovanju.

Edinstvena mobilna televizija

Oglejte si najljubše serije ali pa nogometne tekme kar na mobilni napravi z ekskluzivnimi časovnimi funkcijami na slikovnem traku in enotnim prikazom na vseh napravah. Televizijski prenos T-2 je na voljo povsod v EU.

Fiksni paketi z možnostjo nadgradnje in prilagoditve

Preverite prilagodljive pakete T-2, na primer T2 NET + MOBIL, ki ponuja točno tisto, kar iščete. Brez skrbi. Če naknadno potrebujete manj ali več storitev, lahko svoj paket preprosto prilagodite!

Naročnik oglasnega sporočila je T - 2 D.O.O.

 

 

Ne spreglejte