SiolNET. Digisvet Novice
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Polnih 20 let prijaznih in strokovnih odgovorov na 041 700 700

0,23

termometer

klicni center, 041 700 700
Foto: Telekom Slovenije

Na današnji dan pred 20 leti je zaživela številka centra za pomoč naročnikom takratne družbe Mobitel 041 700 700.

Ob začetku delovanja, še v prejšnjem tisočletju, so morali svetovalci poznati zgolj nastavitve treh zelo preprostih telefonov, danes pa jim ni treba obvladati le bistveno večjega in zahtevnejšega nabora mobilnih naprav in storitev, temveč tudi celovito ponudbo fiksnih in konvergenčnih storitev, ki so že več let pod okriljem združenega podjetja Telekom Slovenije.

Danes posamezni klic štirikrat daljši

Za občutek, svetovalci klicnega centra so do danes do potankosti spoznali okrog tisoč različnih mobilnih naprav. O vedno večji zahtevnosti priča tudi podatek, da je bil sprva povprečen klic dolg približno poldrugo minuto, danes pa traja že okrog šest minut. V posamezni izmeni svetovalec danes odgovori tudi na 80 klicev ali elektronskih sporočil.

V tem dvajsetletnem obdobju so sprejeli skoraj 30 milijonov klicev, znanja, ki so potrebna za uspešno reševanje težav, pa so se z bliskovitim napredkom telekomunikacijskih tehnologij in storitev prav tako bliskovito krepila in širila.

Raslo je tudi število zaposlenih: ob rojstvu jih je bilo pet, že do konca istega leta 25, ob koncu leta 1999 pa že sto.

Ob rojstnem dnevu ponujajo dodatne ugodnosti

V jubilejnem mesecu juniju bo Telekom Slovenije vsem, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje prek klicnega centra in hkrati kupili enega od izbranih telefonov (tudi z mesečnimi plačili), omogočil brezplačno spremembo naročniškega paketa, ki po zdajšnjem ceniku stane 20 evrov.

Ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev bosta dodatno dve naročnini brezplačni, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin