Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
3. 12. 2014,
10.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

telefonski imenik Telekom Slovenije

Sreda, 3. 12. 2014, 10.30

6 let, 7 mesecev

Najpopolnejši pregled slovenskih telefonskih številk

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Skoraj 900 tisoč slovenskih uporabnikov stacionarne in mobilne telefonije vseh operaterjev je zajetih v knjižni, spletni in DVD različici Telefonskega imenika Slovenije 2015.

Telefonski imenik Slovenije 2015 na plošči DVD se ponaša z dodatnimi možnostmi iskanja, ki uporabnikom olajšajo pot do želene številke, prav tako še z interaktivnim zemljevidom Slovenije in dodatnimi podatki o podjetjih v povezavi z njihovimi telefonskimi številkami. Naročiti ga je mogoče prek spletnih strani interaktivnega telefonskega imenika Slovenije (www.itis.si ali na brezplačni telefonski številki 080 3000, kupiti pa ga je mogoče tudi na poštah. V vseh primerih je cena posamezne plošče DVD 16,15 evra.

Brezplačne knjige po vsej Sloveniji Knjižna različica, tudi tokrat kot bele in rumene strani, je oblikovana v treh zvezkih glede na področno kodo: v prvi knjigi sta področni kodi 01 in 07, v drugi 02 in 03, v tretji pa 04 in 05. Natisnili so skupaj 90 tisoč knjižnih izvodov, brezplačno pa jih delijo v vseh 20 Telekomovih centrih po vsej Sloveniji in v izbranih večjih Mercatorjevih prodajalnah po Sloveniji.

Spletna različica na straneh www.itis.si zagotavlja dnevno posodobljene podatke, registrirani uporabniki različice na DVD pa imajo na ITIS-u dostop do napredne ravni funkcionalnosti, s katero imajo najpopolnejši in najažurnejši dostop do vseh informacij.

Koncesija za imeniške storitve ponovno družbi TSmedia Telefonski imenik je tudi tokrat izdala družba TSmedia, ki je med drugim tudi izdajatelj medija Planet Siol.net in ki ima skupaj s preostalimi svojimi spletnimi edicijami, kot sta vstopna točka v slovenski internet najdi.si in poslovni imenik bizi.si, največji doseg med slovenskimi bralci.

Imeniške storitve v Sloveniji bo družba TSmedia izvajala (vsaj) še naslednjih pet let, saj jo je Agencija za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije v javnem razpisu ponovno določila za izvajalca univerzalne storitve zagotavljanja in dostopa do univerzalnega imenika in univerzalne službe za dajanje informacij o naročnikih, so še sporočili založniki Telefonskega imenika Slovenije 2015.

Ne spreglejte