SiolNET. Digisvet Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Kralja Instagrama" s Snapchata nagnali po vsega šestih urah

1

termometer

Plejboju Danu Bilzerianu, ki živi sanje večine moških in se s tem v obliki fotografij redno hvali po spletu, je družbeno omrežje Snapchat uporabniški račun ukinilo vsega šest ur po registraciji.

Denar, ženske in orožje – vsebine, zaradi katerih ima Dan Bilzerian na družbenem omrežju Instagram skoraj sedem milijonov sledilcev. Ob pogledu na številne objavljene fotografije se zdi, da 34- letni profesionalni igralec pokra v življenju ne pozna drugega od streljanja z obširno zbirko jurišnih pušk, vožnje športnih avtomobilov in predajanja mesenim užitkom.

Za mnoge zavidanja vreden življenjski slog je Bilzerian pred kratkim poskusil razkazovati tudi na družbenem omrežju Snapchat, a mu to ni uspelo. Uporabniški račun danbilzerian so administratorji ukinili vsega šest ur po registraciji, saj je Bilzerian že s prvimi objavami prekršil pogoje uporabe. Snapchat namreč prepoveduje objavljanje erotičnih in pornografskih vsebin, saj ima družbeno omrežje tudi precej mladoletnih članov. Gola koža (in seveda obvezen kos orožja) pa je bila vidna tudi na edini Bilzerianovi fotografiji, na kateri ni bilo prsnih bradavic ene od mladenk, ki ga spremljajo na vsakem koraku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin