SiolNET. Digisvet Diggit
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
6. konferenca digitalnih komunikacij

Vse, kar je ponudil Diggit 2017

0,15

termometer

Diggit 2017
Foto: Bojan Puhek

Šesti Diggit, konferenca o digitalnih komunikacijah, ki jo pripravljata TS media in Marketing magazin, je za nami. Za njen prelet smo pripravili videopogovore z nastopajočimi.

Utrinki s konference:

[video: 63223 / ]

Ključna beseda: spoznati stranke

"Treba je najti odgovore na vprašanji, kam bi radi šli, kje bomo dobili stranke. Ko imamo odgovor na ti dve vprašanji, je treba spoznati stranke," pravi Simon Belak iz GoOptija.

[video: 63218 / ]

Spremeniti sebe

"Uspeh je pogojen s tem, da bo v Sloveniji na voljo več svetovnih platform na tem področju, ob tem pa bomo morali tudi sami spremeni vedenjske vzorce," odgovarja Marko Javornik, vodja oddelka Mobility & Travel pri Comtrade Digital Services.

[video: 63220 / ]

Gospodarji časa in izbire

"Televizija, kakršno poznamo (da se vsa družina zbere ob 20. uri), se je spremenila. Sami odločamo, kdaj bomo gledali, kaj bomo gledali. Postali smo gospodarji časa in izbire. Koncept se spreminja s pojavom interneta," je prepričan Simon Struna, specialist za programatični ekosistem pri iPROM.

[video: 63222 / ]

Dr. Alexis Zrimec o tretji in četrti industrijski revoluciji

[video: 63217 / ]

Timotej Gala o merjenju postopkov digitalnega oglaševanja:

[video: 63221 / ]

Brez odličnih digitalne in človeške izkušnje sledi propad

"Digitalna transformacija ni brezpapirno poslovanje, komuniciranje na družbenih omrežjih ali avtomatizacija klicnega centra. Digitalna transformacija je postopek razvoja novih odnosov s kupci na vseh ravneh podjetja. Kupci želijo odlično digitalno in človeško izkušnjo. Če se ne boste razvili, boste propadli. Tehnologija je postala šesti človeški čut," je bila glavna misel Stevna van Belleghema, govorca na osrednjem predavanju Diggita.

[video: 63216 / ]

Programska oprema vs. hiša

"Razvijanje programske opreme je težje od gradnje hiše. Zato, ker je programska oprema lahko karkoli in je težko določiti točno, kaj je," je dejal Hrvat Tomislav Car, ki vodi podjetje Infinum.

[video: 63212 / ]

Adrijan Šuljić o sprejemanju tehtnih odločitev:

[video: 63210 / ]

Kaj pomeni robotizacija za delovna mesta

"Industrijska robotika je zelo zaprto področje. Ena minuta napake lahko povzroči 20 tisoč evrov škode," je povedal Peter Boras, direktor RoboticsX.

[video: 63208 / ]

"Tisti, ki ne bodo intergrirali digitalnega v vse pore podjetja, bodo umrli"

[video: 63204 / ]

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin