SiolNET. Avtomoto Promet
1,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi obiska visokih gostov v sredo in četrtek oviran promet #video

1,68

termometer

Zaradi predsedniškega vrha v okviru pobude Tri morja bo v sredo in četrtek na območju Kranja in Ljubljane ponekod oviran promet. Policisti bodo na določenih lokacijah in na trasi potovanja varovanih oseb izvajali kratkotrajne mobilne zapore prometa, na večjih križiščih bodo urejali promet glede na dano situacijo, so zapisali na PU Ljubljana.

Slovenija bo v sredo in četrtek gostila 4. vrh pobude Treh morij, ki se ga bo udeležilo večje število predsednikov z delegacijami in ostali visoki državni predstavniki, so pojasnili na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Zaradi potovanja varovanih oseb bodo policisti spremljali kolone vozil in zagotavljali čim bolj nemoten prehod varovanim osebam, ostalim udeležencem pa nato normalno vključitev v promet.

Vse udeležence v cestnem prometu na ljubljanski policijski upravi pozivajo, naj zaradi varnosti udeležencev vrha in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov, ki bodo skrbeli za varnost v cestnem prometu. Voznikom priporočajo, da se na pot odpravijo prej kot običajno, vožnjo pa prilagodijo razmeram na cestah.

Cesta, vožnja, avtomobil, pločnik Novice Na desetine Slovencev se vozi v ukradenih avtomobilih #Argument #video

Prepoved za tovorna vozila in zapore cest v Ljubljani

Na posameznih cestnih odsekih na območju Ljubljane in Kranja bo veljala prepoved prometa za tovorna vozila, in sicer v sredo od 10. do 22. ure in v četrtek od 8. do 17. ure.

V Ljubljani bodo zapore prometa na Gregorčičevi, Prešernovi in Miklošičevi cesti. V sredo bo od 17. do 22. ure zaprta Gregorčičeva ulica, in sicer od križišča z Igriško ulico do križišča s Prešernovo cesto.

Prav tako bo od 17. do 20. ure zaprta Prešernova cesta od križišča z Erjavčevo cesto do križišča z Rimsko cesto ter od srede od 7. ure do četrtka do 10. ure Miklošičeva cesta od križišča z Dalmatinovo ulico do križišča z Nazorjevo ulico.

mejni prehod, Vinica Avtomoto Hrvaški prevozniki v krču, Slovenija jim je zaprla 17 mejnih prehodov #video Tomos Koper Avtomoto Najdražji projekt leta: Koper gradi parkirno hišo za 466 avtov BMW ključ Avtomoto Bajni zaslužki: 100 vodilnih avtotrgovcev v Sloveniji

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin