SiolNET. Avtomoto Promet
2,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vozniki, tega nikar ne pozabite storiti #video

2,21

termometer

Modre vinjete z letnico 2018 so veljavne le še danes. Od petka bodo morala imeti vozila na avtocestah nameščena vinjete z letnico 2019, ki so rožnate barve.

Letna vinjeta za osebna vozila (cestninski razred 2A) stane 110 evrov, mesečna 30 evrov in tedenska 15 evrov. Uporabniki motornih koles (cestninski razred 1) morajo za letno vinjeto odšteti 55 evrov, za polletno 30 evrov in za tedensko 7,50 evra.

Za kombinirana in druga vozila z višino nad prvo osjo več kot 1,30 metra (cestninski razred 2B) letna vinjeta stane 220 evrov, mesečna 60 evrov, tedenska pa 30 evrov, piše STA.

Boste letos kupili vinjeto za svoje vozilo?

  • Da. 310
  • Ne. 85
Oddanih 395 glasov
Vinjeta 2019, vinjeta Digisvet Če še niste kupili nove vinjete, je nikar ne poskusite dobiti po tej poti #video

Vinjeto morate pravilno namestiti

Vinjeta je veljavna le takrat, ko je pravilno nameščena na vozilu. Po odstranitvi zaščitne folije jo je treba nepoškodovano namestiti na notranjo stran vetrobranskega stekla, in sicer tako, da je jasno vidna od zunaj.

Nalepka ne sme biti nameščena na mesto, kjer je vetrobransko steklo zatemnjeno, ali na stransko okno vozila. Pred namestitvijo nove je treba odstraniti predhodno nameščeno oz. neveljavno vinjeto, pravijo na Darsu.

Prevare naslovna Digisvet Spravili so se na Hofer, ministrstvo, slovenske ženske in kupce vinjet Vinjeta 2019, vinjeta Digisvet Vinjeta 2019: kaj morate vedeti, da se ne boste veselili prehitro

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin