SiolNET. Avtomoto Promet
9,79

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Policist izbral nenavadno lokacijo za merjenje hitrosti. Si je dovolil preveč? #video

9,79

termometer

Po Facebooku je zaokrožila fotografija policista, ki je radarsko meritev hitrosti izvajal kar za digitalnim panojem nad avtocesto. Mnogi se ob tem sprašujejo, ali je policist ravnal v skladu s pravili in ali ni po nepotrebnem ogrožal svojega življenja.

Policija: Policist pa se je za to merilno mesto odločil sam

Ugotovljeno je, da je 16. februarja 2019 policist izvajal meritve hitrosti iz portala nad avtocesto A1 pred izvozom Brezovica, smer proti Postojni. Dostop do portala je bil neoviran, policist pa se je za to merilno mesto odločil po lastni presoji, pri čemer je upošteval varnost merilnega mesta," je sporočila policija in dodala:

"Policist je imel laserski merilnik opasan okrog telesa, zaradi česar ni obstajala verjetnost, da ta v kateremkoli trenutku pade na vozišče. Policiste bomo opozorili na opravljanje nalog skladno z varnostjo pri delu in prometniško stroko."

 

Policija Novice Policisti ovadili mladoletnika zaradi nasilja #video Darko Majhenič Novice Zakaj prva dama policije ne zaupa šefu NPU policija Novice Policist, ki je ustavil pijanega Roberta Mundo, osumljen korupcije #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 148
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin