SiolNET. Avtomoto Promet
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najdi zemljevid tudi za boljšo prometno obveščenost

0

termometer

Cestne kamere so le en od sklopov ažurnih zemljepisno opredeljenih informacij, ki jih ponuja Najdi zemljevid, kar je dobrodošlo predvsem v zimskih razmerah.

Danes zjutraj je sneg za kratek čas nekoliko pobelil dele Notranjske in Gorenjske, a tokrat še ni povzročal nevšečnosti v prometu. Ker se koledarska zima še ni začela, gotovo lahko pričakujemo, da bo v prihodnjih tednih snega še več in da bo morda kdaj povzročil tudi kakšne težave na cesti.

Za vse, ki želijo biti čim bolje pripravljeni na cestne razmere (pa ne samo v zimskem času), pa tudi za vse, ki jih morda samo zanima, kje je sneg pobelil Slovenijo, nudi Najdi zemljevid pregledno in učinkovito rešitev. Na Najdi zemljevidu Slovenije je mogoče vklopiti sklop Kamere, ki odpira pot do 148 cestnih kamer po vsej Sloveniji. Te natančno spremljajo razmere ne le na slovenskem avtocestnem križu, temveč tudi na številnih državnih cestah, od Rateč in Podkorena do Metlike in Petrine ali od Valete in Staroda do Dolge vasi in Hodoša. Slike se obnavljajo vsako minuto, zato dejansko ni več opravičila, da bi voznike na slovenskih cestah presenetili sneg, zastoj, zapora ali kakršnakoli druga ovira.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin