SiolNET. Avtomoto Promet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na primorski avtocesti kar 18-kilometrski zastoj

3

termometer

Če se odpravljate na pot iz Primorske proti Ljubljani, zapustite avtocesto še pred razcepom Nanos, saj vas tam čaka 18-kilometrski zastoj.

Na primorski avtocesti je med razcepom Nanos in Uncem 18-kilometrski zastoj v smeri Ljubljane. Za osebna vozila je mogoč obvoz Senožeče–Postojna–Logatec, vendar tudi čez Postojno nastaja zastoj, poroča Promet.si.

Na primorski avtocesti je petkilometrski zastoj pred priključkom Unec v smeri Kopra, na štajerski avtocesti pa med Žalcem in Šempetrom v smeri Ljubljane. Na dolenjski avtocesti zaprt del počasnega pasu Na dolenjski avtocesti med priključkoma Novo mesto vzhod in Novo mesto zahod proti Ljubljani je zaradi okvare tovornega vozila zaprt del počasnega pasu. Konec tedna bodo potekala dela na avtocestah Na Primorskem je zaprta polovica avtoceste med priključkoma Postojna in Logatec ter izvoz in uvoz Unec proti Ljubljani. Promet poteka po drugi polovici avtoceste dvosmerno.

Predvidoma do 13. 10. bodo na štajerski avtocesti med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani popolne nočne zapore med 21. in 5. uro zjutraj. Odsek bo nepretrgoma zaprt danes, 19. 9. 2014, od 21. ure do ponedeljka, 22. 9. 2014, do 5. ure zjutraj.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin