Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 6. 2021,
11.37

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Volkswagen gospodarska vozila Porsche Inter Auto PR članek

Ponedeljek, 14. 6. 2021, 11.37

2 leti, 9 mesecev

Zarja Elektronika s popolnoma novimi vozili Caddy – "Varno v nov dan"

Porsche Ljubljana in novi VW Caddy prepričata tudi najboljše

Oglasno sporočilo
Porsche Inter auto

Družba Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ljubljana velja za enega izmed največjih, glavnih ponudnikov gospodarskih vozil v širši okolici Ljubljane. Pred dnevi se je zgodil svečani prevzem novih vozil Volkswagen Caddy v podjetju Zarja Elektronika.

Volkswagen Gospodarska vozila pri Porscheju Ljubljana že vrsto let zagotavljajo največjo dovršenost in robustnost za delo v vseh razmerah ter izpolnjujejo vse zahteve najrazličnejših gospodarstvenikov in podjetnikov – gre namreč za izjemno kakovostna in zmogljiva vozila, ki so kos tudi najtežjim in največjim nalogam.

Posebna priložnost: spoznajte novega Caddyja v svojem podjetju. Vozila so registrirana in čakajo, da jih preizkusite pri delu!

  • Novi VW Caddy Cargo 2021 – že od 14.867 EUR + DDV!*
  • AKCIJSKO FINANCIRANJE: – 1.000 EUR bonusa in dodatne ugodnosti le do 30. 6. 2021

Pri Porsche Inter Auto (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor, Porsche Koper) vas vabijo na predstavitev in na brezplačen test vozila v vašem podjetju. Stopite v stik njihovo sodelavko Majo na tel. številki 041 392 204 ali pišite na maja.cebulj@porsche.si. Termini se hitro polnijo, zato vam svetujemo, da se čim prej prijavite in izkoristite vse ugodnosti.

Porsche Inter auto | Foto:

Volkswagen Caddy je že vse od predstavitve prve generacije najbolj priljubljen in najuspešnejši dostavnik za vse priložnosti in je izjemno priljubljen v segmentu dostavnikov, družinskih enoprostorcev, kombijev za prevoz in celo bivalnikov ... Še bolj sodoben, digitaliziran, prilagodljiv: takšen je novi Caddy 2021, ki vas bo prepričal s popolnoma novo oblikovno zasnovo in s številnimi novimi praktičnimi rešitvami ter tudi s sistemom digitalne notranjosti Innovision Cockpit. Novi Caddy je več kot le odličen partner za delo, saj je zanesljiv, udoben in funkcionalen – pripravljen na vse.

Porsche Inter auto | Foto:

Tudi podjetje Zarja Elektronika se je odločilo za nakup novih službenih vozil VW Caddy najnovejše generacije. Tako so svojim zaposlenim omogočili najnovejša in izjemno zanesljiva vozila za optimalno opravljanje svojega poslanstva. Kamniško podjetje Zarja Elektronika skrbi za varnost tehnologij na najvišji ravni in je eno od vodilnih slovenskih podjetij na področju tehničnega varovanja. Njihovi sistemi uporabnikom zagotavljajo tehnično varnost pred posledicami požara, vloma, kraje, ropa, uhajanja plina, razlitja tekočine ... Prepričani so, da bodo nova vozila Volkswagen Caddy izpolnila vse zahteve pri trpežnosti, prostornosti, praktičnosti in zanesljivosti, kar že tako velja za vsa gospodarska vozila Volkswagen.

Oglejte si fotografije s predaje vozil: VW Caddy in Zarja Elektronika

Porsche Inter auto | Foto:

Želite tudi vi v svojem podjetju preizkusiti najnovejšega Caddyja in odkriti vse njegove prednosti? Spoznajte novega Caddyja pri Porscheju Ljubljana, Porscheju Maribor in Porscheju Koper. Novi VW Caddy Cargo na voljo že od 14.876 EUR + DDV. Prav tako so na voljo novi paketi opreme, ki vas bodo razvajali pri delu v vašem podjetju. Vabijo vas na predstavitev in brezplačen preizkus vozila v vašem podjetju.

Kontaktirajte sodelavce pri podjetju Porsche Inter Auto, ki so vam z veseljem na voljo:

Porsche Ljubljana Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

  • Aleksandar Trček, tel.: +386 1 582 53 81
  • Klemen Ošlaj, tel.: +386 1 582 53 80

Porsche Koper Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

  • Roberto Eler, tel.: +386 5 611 65 33
  • Samo Vergan, tel.: +386 5 611 65 17

Porsche Maribor Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

  •  Iztok Drobnič, tel.: +386 2 654 03 02

Naročnik oglasne vsebine je Porsche Inter Auto.

Ne spreglejte