SiolNET. Avtomoto Novice
Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija
  • Messenger
  • Messenger

Zaljubljeni v športne terence? To zimo vaš čaka drugačno doživetje.

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Naj vas ta zima popelje v neodkrite kotičke oddaljenih in pobeljenih planot, do najlepših zasneženih razgledov in do še neosvojljivih ciljev, ki jih skrivate na svojem seznamu želja. Odločite se za pravo zimsko avanturo in dovolite si, da vas Nissan X-trail popelje v neznano.

Nissan X-trail je zares osupljiv, saj združuje zmogljiv štirikolesni pogon z domiselnim in vrhunskim slogom, vendar se ne baha s svojimi lastnostmi. Nissan X-trail je zares osupljiv, saj združuje zmogljiv štirikolesni pogon z domiselnim in vrhunskim slogom, vendar se ne baha s svojimi lastnostmi. Foto: Gašper Pirman Lepotec z elegantno atletsko postavo in značajem radovednega avanturista, ki se ne prepušča naključjem. Premišljen, pameten, predvsem pa zanesljiv in varen. Surova moč priljubljenega terenca Nissan X-trail je zasnovana tako, da se bo popolnoma prilagodila vašim voznim zahtevam in raznovrstnim terenom, ki vas čakajo na vaši poti.

To zimo ne sprejmite kompromisov – X-trail vas bo popeljal, kamor boste želeli

X-trail je pravi lepotec v svoji kategoriji, vendar naj vas njegova prefinjena zunanjost ne zavede. Kljub elegantnim linijam skriva v sebi pravi športni duh – močan in energičen bo poskrbel, da bodo vaše zimske poti še bolj vznemirljive.

Mokre ceste, ostri ovinki in zasneženo cestišče – X-trail ne pozna ovir in ga spreminjajoče se vremenske razmere niti malo ne prestrašijo. Je neustavljiv, za kar je zaslužna inovativna tehnologija, ki omogoča popolno prilagodljivost terenom in popoln prijem s podlago. Je intuitiven, kar omogoča, da se lahko voznik popolnoma sprosti – X-trail bo namreč razmišljal namesto vas in sproti spremljal konfiguracijo ceste.

Nissanovi inteligentni sistemi za pomoč pri vožnji vas bodo zbližali z vašim vozilom X-trail za še bolj samozavestno in živahno vožnjo, med katero boste obdržali nadzor nad vozilom. Nissanovi inteligentni sistemi za pomoč pri vožnji vas bodo zbližali z vašim vozilom X-trail za še bolj samozavestno in živahno vožnjo, med katero boste obdržali nadzor nad vozilom. Foto: Gašper Pirman

Naj kombinacija te zime: intuitiven štirikolesni pogon

X-trail se na spremenljive vremenske razmere prilagodi 30-krat hitreje. Sistem samodejno podpira kolesa z močjo, ko jo potrebujejo, ne glede na to, ali dežuje ali sneži.

X-trail je namreč opremljen z inteligentnim štirikolesnim pogonom All-Mode 4x4-i, ki mu omogoča raznovrstnost vožnje po vašem okusu. Samodejni način bo ves čas nadziral vožnjo na spreminjajočemu se terenu in tako prilagajal ravnovesje moči med sprednjo in zadnjo osjo.

Duh profesionalnega alpinista v prijazni preobleki družinskega prijatelja

X-trail ni zaman postal priljubljena izbira številnih slovenskih družin, saj ponuja zanesljivost in udobje, ki ju iščemo na poti. Ne glede na letni čas ali vremenske razmere bo X-trail tisti sopotnik, s katerim ne bo nikoli dolgčas.

Aerodinamične plošče okoli stebričkov in nizko aerodinamično podvozje poskrbijo za tišjo vožnjo in izjemno majhno porabo goriva. Aerodinamične plošče okoli stebričkov in nizko aerodinamično podvozje poskrbijo za tišjo vožnjo in izjemno majhno porabo goriva.

Estetska dovršenost, ki osupne že na prvi pogled, se v kombinaciji s premišljenimi detajli nadaljuje tudi v kabini. Prostorna notranjost ponuja namreč popolno udobje, ki vas bo spremljalo tudi v daljših vožnjah ali po bolj razburkanem in nepredvidljivem terenu. Elegantne linije in detajli delujejo prefinjeno in hkrati domače ter pomirjujoče, navdušujejo pa predvsem praktični dodatki, ki vsaki vožnji dodajo poseben čar.

Nissan X-trail 2.0 dCi tekna Foto: Gašper Pirman

Zelo udobni pomični sedeži EZ Flex omogočajo udobno vožnjo na blazinah in se prilagajajo vašim edinstvenim točkam, kjer je pritisk večji. Pravo doživetje, predvsem za najmlajše člane, pa omogoča neverjetna prostornost na zadnjih sedežih, ki bodo nedvomno postali kraj za nove otroške avanture, seveda vedno pod budnim očesom varnostnih sistemov, ki so v vašem novem Nissanu plod najnovejše tehnologije.

Da bo pogled na zunanjo spreminjajočo se pokrajino še popolnejši, pa bo omogočalo čudovito strešno okno z električnim odpiranjem, ki se odpre do zadnjih sedežev, tako da lahko vsi potniki uživajo v dih jemajočem razgledu.

Nissan X-trail 2.0 dCi tekna Foto: Gašper Pirman

X-trail se lahko pohvali s številnimi pametnimi možnostmi za shranjevanje in praktičnimi rešitvami, kot je možnost drsenja/poklopa sedežev v drugi vrsti. Pri različicah s sedmimi sedeži je dostop do prostorne tretje vrste preprost in priročen.

Ko voznik X-traila ostane brez sape

Vožnja v tako robustnem in hkrati gracioznem športnem terencu je edinstvena izkušnja in to navdušenje čez čas sploh ne pojenja.

Voznika že takoj presuni izjemno dodelan in praktičen volanski obroč, ki se dizajnersko povsem zlije z dovršeno notranjostjo. Po prvih ovinkih pa navduši predvsem vožnja in pametno zasnovana sprednja konzola, ki svojim potnikom omogoča pravo multimedijsko doživetje.

Prisekan volanski obroč poskrbi za prijazen sprejem v vozilu. Prisekan volanski obroč poskrbi za prijazen sprejem v vozilu. Foto: Gašper Pirman Zaslon za nadzor okolice uporablja štiri kamere za 360° pogled na vašega športnega terenca iz ptičje perspektive in izbiro ločenega približanega prikaza območja spredaj, zadaj in ob strani. Zaslon za nadzor okolice uporablja štiri kamere za 360° pogled na vašega športnega terenca iz ptičje perspektive in izbiro ločenega približanega prikaza območja spredaj, zadaj in ob strani. Foto: Gašper Pirman

Zakaj je X-trail idealna izbira za nove zimske avanture?

Nissan X-Trail #Pametna tehnologija: Nissan X-trail se lahko pohvali z inovativno tehnologijo, ki bo olajšala vožnjo in hkrati poskrbela za večjo varnost in zanesljivost. Nissanove inteligentne tehnologije za pomoč pri vožnji uporabljajo napredno radarsko tehnologijo, s katero nenehno nadzirajo dogajanje okoli vozila in vam pomagajo pri odzivanju v nepredvidenih situacijah.

#Pametni pogon na štiri kolesa: omogočal vam bo brezskrbno vožnjo tudi na najbolj zahtevnih zimskih terenih. Z uporabo upravljalnega sistema in senzorjev ta inteligentni sistem meri stopnjo spodrsavanja koles in nemudoma porazdeli navor, in sicer do 50 odstotkov na zadnja kolesa.

#Prostornost: prostorna kabina in še večji prtljažnik. Velikost prtljažnika pri različici s petimi sedeži je 565 litrov, velikost pri različicah s sedmimi sedeži pa 445 litrov. Več kot dovolj prostora za vse vaše zimske pripomočke.

Odpeljite crossoverja Nissan

Nissan Crossover

 

 

 

 

Izkoristite posebno ponudbo:

  • 0% obrestna mera z Nissan Financiranjem**
  • 7 let podaljšanega jamstva z Nissan Financiranjem***
  • Set 4 zimskih pnevmatik z Nissan Financiranjem****

Prijavite se na testno vožnjo

**0% obrestna mera za kredit ali leasing velja prek Nissan Financiranja.

***Brezplačno 7-letno jamstvo velja ob nakupu novega osebnega vozila Nissan Juke, Nissan Qashqai in Nissan X-trail z Nissan Financiranjem. 7 let jamstva obsega 3 leta tovarniške garancije ter podaljšano jamstvo za 4., 5. leto po programu "As new", 6. in 7. leto pa po programu Basic. oz. za 160.000 kilometrov, karkoli se zgodi prej.

****Do seta 4 zimskih pnevmatik je kupec upravičen ob nakupu preko Nissan Financiranja. Pooblaščeni uvoznik: Renault Nissan Slovenija, d.o.o., Dunajska 22, 1001 Ljubljana

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin