Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 3. 2017,
8.55

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Renault Slovenija

Natisni članek

advertorial Renault pooblaščeni servis Spletna ponudba

Sreda, 29. 3. 2017, 8.55

2 meseca

Zakaj morate upoštevati navodila proizvajalca za vzdrževanje vozila?

Vsebino omogoča Renault Slovenija
Renault

Redno vzdrževanje avtomobila je osnova za varno vožnjo in daljšo življenjsko dobo vozila. Veste, kaj je potrebno menjati poleg olja in filtrov?

Redno vzdrževanje avtomobila je nujno opravilo, ki močno zmanjša verjetnost izrednih okvar in omogoča brezskrbno vožnjo, ki jo pričakujete vsakič, ko sedete za volan. Za vzdrževanje avtomobila mora poskrbeti pooblaščeni serviser, ki vam bo znal svetovati, kdaj vaš avtomobil potrebuje servis in kakšne storitve dejansko potrebuje.

Vsak avtomobil je zgodba zase, zato splošna priporočila o servisih ne veljajo, edino vodilo naj bodo smernice proizvajalca in priporočila pooblaščenega servisa.

Z rednimi vzdrževanjem boste naredili veliko uslugo svojemu vozilu, tudi tako, da mu boste podaljšali življenjsko dobo in si na ta način zagotovili še veliko prevoženih kilometrov.

 | Foto: Brez neprijetnih presenečenj ob plačilu: zagotovite si dobro in jasno ponudbo za vzdrževanje

Stroški za vzdrževanje avtomobila niso vedno zanemarljivi, razlikujejo se po tipu avtomobila in seveda obsegu storitev. Nemalokrat pa se pri končnem znesku zaplete, ker smo se vozniki pred servisom premalo pozanimali ali od serviserja dobili premalo natančnih informacij. Posledici sta presenečenje (ne nujno dobro) in slaba volja.

Pri Renaultu se zavedajo, kako kompleksen je lahko postopek naročanja vzdrževanja pri serviserju, zato so svojim kupcem ponudili napredno rešitvijo: prek spleta lahko pregledate in naročite podrobne storitve servisa, najboljše pa je to, da lahko že vnaprej dobite podrobno ponudbo s cenami posameznih storitev. Torej brez presenečenj in slabe volje.

V Spletni ponudbi lahko lastniki avtomobilov Renault:

#Izdelajo ponudbo za večino rednih servisnih operacij

#Najdejo najbližjo servisno delavnico

#Izberejo želen servisni termin

Tako je, pooblaščene servisne delavnice Renault se po novem nahajajo tudi na spletnem mestu Spletna ponudba, to je čisto nova storitev Renaulta, s katero se ta približuje svojim kupcem. Je preprosta in nadvse uporabna – le v nekaj klikih boste dobili vse informacije, ki jih iščete, ko potrebujete servis avtomobila: pregledno ponudbo in natančno lokacijo najbližje pooblaščene servisne delavnice.


Renault | Foto: Zakaj uporabljati Spletno ponudbo za vzdrževanje vozila?

Praktično: dostop od kjerkoli. Na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

Hitro in preprosto: prek spletnega obrazca do takojšnje ponudbe za vzdrževanje.

Pregledno: podrobna izbira storitev in paketov. Ohranite nadzor nad porabo svojih sredstev.

Neobvezujoče: ponudbo lahko po lastni želji sprejmete ali zavrnete.


Kliknite in preverite, kakšni so stroški naslednjega servisa

Renault je od nekdaj stal za naprednimi rešitvami in tudi tokrat je razvil storitev, ki bo kupcem močno olajšala delo in prihranila veliko časa in energije. Samo nekaj preprostih klikov je potrebnih, da dobite informacijo o ceni in terminu za servis svojega vozila Renault.

 

 

 

Ne spreglejte