Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
8.20

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Vsebino omogoča Opel Southeast Europe

Natisni članek

aplikacija advertorial Opel OnStar Opel Astra Opel

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 8.20

2 meseca

V trenutku šibkosti smo z njim lahko povsem mirni

Vsebino omogoča Vsebino omogoča Opel Southeast Europe

Sredi sproščenega nakupovanja ali uživanja na masaži nas preseneti preblisk: "Sem res zaklenila avto?" Ali pa: "Kam sem že parkirala?" Zanesemo se lahko na zvestega pomočnika, ki nas nikoli ne kritizira in ocenjuje. Preprosto priskoči na pomoč, tudi na daljavo.

VIDEO:

Konci tedna so namenjeni sproščanju in temu, da svoje misli preusmerimo od vsakdanjih skrbi. A se nam vseeno pogosto dogaja, da nas tudi med sproščanjem spreletavajo različne skrbi. Opel, ki razume takšne zagate, nam je z aplikacijo myOpel prišel nasproti.

Namesto da bi se prepustili blagodejni masaži, se z mislimi sprehajamo po opravkih, ki nas še čakajo, in po tistih, ki smo jih že odkljukali. Med pogostimi prebliski, ki nas doletijo v službi, na lepotni negi, med telovadbo ali med nakupovanjem, je lahko tudi nenadna skrb, ali smo res zaklenili avtomobil.

Preden se prepustimo razvajanju, z aplikacijo myOpel preverimo, ali smo zaklenili svojega Opla, da bomo lahko brezskrbno uživali. | Foto: Thinkstock Preden se prepustimo razvajanju, z aplikacijo myOpel preverimo, ali smo zaklenili svojega Opla, da bomo lahko brezskrbno uživali. Foto: Thinkstock

Velika tehnološka uspešnica z naslovom OnStar

Varnost in udobje sta pri družbi Opel vedno na prvem mestu. Zato si je za svoje voznike zaželela, da bi imeli vsak trenutek pri roki vse informacije o svojem jeklenem konjičku. Tudi v trenutkih šibkosti, ko jih malce zaskrbi, kaj se dogaja.

Tako je nastala velika tehnološka uspešnica z naslovom Opel OnStar, ki jo sestavljajo tri vrhunska interaktivna orodja: aplikacija myOpel za pametni telefon, spletni portal myOpel in sistem OnStar v avtomobilu.

Osebno povezovanje 365 dni na leto

Premijske tehnologije, ki so bile do zdaj rezervirane za avtomobile višjega cenovnega razreda, so dostopne najširši skupini voznikov. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Premijske tehnologije, ki so bile do zdaj rezervirane za avtomobile višjega cenovnega razreda, so dostopne najširši skupini voznikov. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Vrhunski interaktivni komunikacijski sistem Opel OnStar je sistem osebnega povezovanja in podpore, ki skrbi za uporabnike vseh 365 dni na leto. Zagotavlja brezskrbno mobilnost najvišjega razreda. V klicnem centru so svetovalci ves čas na voljo za pomoč uporabnikom.

Preberite še:

Kaj imata skupnega voznik Opla in pilot? #video

Nova vrsta prestiža: asistent, ki pomaga reševati življenja

Varnost in udobje na daljavo

Aplikacija za pametni telefon myOpel lastniku Opla omogoča nadzor in pridobitev ključnih informacij o avtomobilu na daljavo, da smo vedno lahko povsem pomirjeni, v kakšnem stanju je naš avtomobil.

To je sodobno udobje, ki ga omogoča Opel:

Dva pomembna gumba na aplikaciji myOpel nam lahko prihranita marsikatero skrb.

Ko ne vemo, ali smo res zaklenili avtomobil, ga lahko zaklenemo in seveda tudi odklenemo kar s pametnim telefonom.


V primeru, da so nam ukradli vozilo, najprej krajo prijavimo policiji.

Nato pokličemo svetovalca sistema OnStar, ki lahko policiji pomaga poiskati naše vozilo prek sistema GPS, in mu sledi med vožnjo.

Tako bo policija vedela, kje je naš avto, svetovalec sistema OnStar pa lahko onesposobi ponovni zagon avtomobila – ko ugasne motor, tat vožnje ne bo več mogel nadaljevati.


Vsi natanko vemo, kako je, ko se s polnimi rokami nakupovalnih vrečk znajdemo na ogromnem parkirišču brez najmanjše ideje, kje smo parkirali.

Svojega izgubljenca lahko poiščemo kar s telefonom.

Preprosto: prek aplikacije myOpel na daljavo vklopimo luči ali hupo.


Na avtomobilske zadeve naj se spozna telefon

Kako preprosto je, ko se lahko tudi za povsem mehanične stvari zanesemo tudi na svoj pametni telefon. Lahko nam pove, kdaj morajo zamenjati motorno olje in kako daleč še lahko vozimo s preostankom goriva v rezervoarju, še preden se usedemo v vozilo.

Prek telefona bomo lahko tudi preverili, kakšno je stanje tlaka v pnevmatikah, saj je povezan z avtomobilskim računalnikom, ki uporabniku posreduje vse najpomembnejše informacije.

Sodobni vozniki, ki od vseh stvari v življenju pričakujejo vrhunsko učinkovitost, pa se po drugi strani ne spoznajo povsem na avtomobilistične zadeve in jim ne posvečajo vse svoje pozornosti, imajo na voljo osebnega svetovalca. Takšnega, ki je stalno na dosegu roke.

Diagnostika vozila z aplikacijo myOpel: ko je treba preveriti stanje tlaka v pnevmatikah. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Diagnostika vozila z aplikacijo myOpel: ko je treba preveriti stanje tlaka v pnevmatikah. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Aplikacija za mobilne telefone myOpel, ki voznikom novih Oplov omogoča udobje in brezskrbnost v vožnji, se v številnih razmerah lahko izkaže za zelo uporabno. V kombinaciji z najnovejšim komunikacijskim sistemom Opel OnStar aplikacija myOpel voznikom olajša vsako vožnjo.

Upravljanje aplikacije je povsem intuitivno in preprosto. Da se izognemo zlorabam aplikacije ob morebitni izgubi ali kraji mobilnega telefona, je treba vsak ukaz potrditi z osebno kodo PIN.

Ne spreglejte