Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2023,
8.48

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

MASTER TRAFIC Van Kangoo Van Express Van dostavna vozila Renault PR članek

Torek, 24. 10. 2023, 8.48

6 mesecev

PRAKTIČNI, VSESTRANSKI IN VARNI

Ugodna ponudba lahkih gospodarskih vozil Renault

Oglasno sporočilo

Iščete vozilo za svoje poslovne potrebe? Renault ponuja široko paleto gospodarskih vozil, ki so prilagojena različnim potrebam in proračunom. Ne glede na to, ali potrebujete zanesljivo dostavo blaga ali prevoz večjih tovorov, Renault ima pravo rešitev za vsa. Še več, ponuja izboljšane različice vozil, ki ustrezajo raznovrstnim potrebam in željam.

R-DAM_1171762 | Foto: Michael Hanisch Foto: Michael Hanisch

Cenovno ugoden in praktičen dostavnik predstavlja Renaultov Express Van, ki je odličen za dostavo manjših tovorov in se ponaša z mnogimi prednostmi. Odlikuje ga funkcionalna, moderna in priročna notranjost z uporabno prostornino 3,3, m3 in dolžino tovora 1,91 m s pregradno steno, pri čemer ima najboljše razmerje med dolžino tovora in skupno dolžino v razredu.

Armatura je zasnovana moderno in vodoravno, prečiščenih potez, ki poudarjajo razsežnost prostora. Posebna skrb je namenjena odlagalnim mestom, katerih rekordna prostornina znaša do 47 litrov. Multimedijski sistemi bodo poskrbeli za brezskrbnost na poti.

R-DAM_1171654 | Foto: Michael Hanisch Foto: Michael Hanisch

Na voljo je v dveh dizelskih različicah, in sicer Blue dCi 75 in Blue dCi 95. Oba imata 1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Ponujata 220Nm ali 240Nm navora. Z njim boste zagotovo uživali v vožnji, hkrati pa boste imeli porabo goriva pod nadzorom.

Express Van pomembno povečuje obseg pregleda, ki ga ima voznik nad okolico, med drugim s sistemom pomoči za preglednost za vozilom s projiciranjem slike na zaslon, ki je na mestu običajnega notranjega vzvratnega ogledala, opozorilnikom za mrtvi kot na obeh straneh vozila*, širokokotnim notranjem vzvratnem ogledalom ter kamero za vzvratno vožnjo*, ki pošilja sliko na zaslon multimedijske naprave ali na notranje vzvratno ogledalo in tako olajša parkiranje.

Pojdite še korak dlje in svojemu lahkemu dostavniku dodajte še aluminijasti strešni prtljažnik, standardni vlečni priključek, kromirana vzvratna ogledala in vratne kljuke, ter prilagodite notranjost svojim željam z gumijastimi preprogami, vedno vklopljeno kamero za vzvratno vožnjo ali zaokrožite udobnost in praktičnost z lesenimi oblogami.

Preseganje pričakovanj z inovacijo Easy Side Access srečamo pri Kangoo Van, ki je namenjen predvsem uporabnikom z velikimi voznimi parki, obrtnikom in trgovcem z visokimi zahtevami, ki iščejo vozilo po svoji meri, z najnovejšimi tehnologijami in inovacijami v službi poklicnih uporabnikov.

1500x903_Renault_Kangoo-Van_ig_w1500_h903 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic

Kot inovativno lahko gospodarsko vozilo se ponaša s prestižnim priznanje IVOTY 2022, International Van of the Year, 2022.

renault-kangoo3-van-ph1-012_ig_w600_h337 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic

Edinstveno možnost preproste dostopnosti do blaga predstavlja revolucionarna funkcija »Easy Side Access« (Open Sesame by Renault®), saj omogoča enostaven dostop do tovora s strani, ker vozilo nima sredinskega stebrička. S tem ponuja z 1,45 metra najširšo odprtino na trgu. Enako velja za izvlečni prtljažnik pod streho »Easy Inside Rack«, na katerega je možno varno naložiti dolge predmete ter s tem bolje izkoristiti glavni del tovornega prostora.

renault-kangoo3-van-ph1-overview-009_ig_w600_h337 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic Notranjost je moderna, prefinjena in ergonomična in z izboljšanim toplotnim in akustičnim udobjem ponuja za 60 litrov odlagalnih mest. Taka postavitev pomeni, da je prostor s preklopom naslona srednjega sedeža možno pretvoriti v potujočo pisarno. Povezljiv je z novo multimedijsko napravo Renault EASY LINK z zaslonom diagonale 20,32 cm (8 palcev)*, ležiščem za pametni telefon*, indukcijski polnilnik za pametni telefon, Renaultovo prostoročno kartico za enostaven in varen dostop in ne nazadnje po dve vtičnici USB in 12 V*.

Kangoo Van je na voljo z dvema dizelskima motorjema, in sicer Blue dCI 95 in Blue dCI 115. 1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom in 260 Nm ali 270 Nm navora vam ponuja več moči za še več užitka v vožnji, hkrati pa vam omogoča manjšo porabo goriva. Ne glede na to, ali se vozite po mestu ali ste na daljši poti, vam Kangoo Van s sistemom za aktivno zaviranje v sili in s pomočjo za ohranjanje voznega pasu nudi višjo stopnjo varnosti. Sistem (ADAS) stalne pomoči ponuja preglednost za vozilom, nadzor nad nihanjem prikolice, pomočnika za vožnjo po avtocesti in opozarja na prometne zastoje*. Poleg vsega pa ima Kangoo Van bogat nabor možnih predelav in elementov ter dodatne opreme.

Renault TRAFIC Van vas bo prepričal z elegantnim dizajnom. Ima nov sprednji del s preoblikovanim odbijačem, vodoravni pokrov motorja, in lansirno barvo Cumulus Blue*. V povsem preoblikovanem potniškem prostoru nudi večjo udobnost in ergonomično okolje za voznika, ponuja že pravo povezljivo mobilno pisarno. Ima novo armaturno ploščo, moderno, funkcionalno in domiselno zasnovano opremo, ki se ponaša z odlagalnimi mesti s skupno prostornino 88 litrov, kar je na najvišji ravni trga.

1500x903-trafic-desktop-ig-w1500-h903_ig_w1500_h903 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic

Tovorni prostor je popolnoma optimiziran in ponuja kar do 8,9 m3 tovorne prostornine. Z odprtino v pregradi pa ponuja Trafic 4,15 m uporabne dolžine tovora, kar je največ v tem segmentu.

renault-trafic-van-f82-ph2-005_ig_w600_h337 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic V novem Traficu je na voljo multimedijska naprava Renault EASY LINK z vgrajeno navigacijo*. Združljiva je z aplikacijama Android Auto™ in Apple CarPlay™, ponuja zaslon na dotik z diagonalo 20 cm (8'') in ima indukcijski polnilnik za pametni telefon, ki zagotavlja neprekinjeno celodnevno povezanost*. Instrumentna plošča ima vgrajen barvni zaslon z diagonalo skoraj 11 cm (4,2'').

Med desetimi novimi pomagali za vožnjo ADAS so tudi prilagodljiv regulator hitrosti, regulator in omejevalnik hitrosti, samodejno preklapljanje med zasenčenim in nezasenčenim snopom žarometov, opozorilnik na prehajanje oznak voznega pasu, opozorilnik za mrtvi kot*, aktivna pomoč pri zaviranju v sili, prepoznava prometnih znakov z opozorilnikom za prekoračitev hitrosti, opozorilnik za nestabilno pot, parkirni senzorji spredaj*, zadaj in ob straneh ter kamera za vzvratno vožnjo*.

Razširjena in izboljšana ponudba motorjev obsega štiri modele, in sicer Blue dCi z največjo močjo od 96 do 125 kW. S 380 Nm navora in 170 KM vam zagotavlja več užitka v vožnji in odzivnost v vseh razmerah. Kot furgon je Trafic modularen in ga je mogoče prilagoditi po vaših željah z obsežno ponudbo možnosti, dodatne opreme in predelav po meri. Tako se bo popolnoma prilagodil vašemu poslu.

Renault MASTER z odločnim slogom, dnevnimi lučmi LED in navpičnim sprednjim delom izraža robusten in sodoben dizajn. Resen furgon, ki prevaža od 8 m3 do 22 m3 tovora, se prilagaja vsakdanu profesionalnih uporabnikov.

3000x800_MasterNew_ig_w1500_h903 | Foto: GA Adriatic Foto: GA Adriatic

Zadnja krilna vrata je mogoče odpreti do kota 270° (opcija), zelo nizek nakladalni prag pa olajša natovarjanje tudi največjih predmetov. Do 12 pritrdilnih obročev omogoča varno pritrditev blaga*, priročni ročaji ob vratih pa vam prihranijo napor pri vzpenjanju v tovorni prostor ali izstopu iz njega*. Ponudba nadgradenj je zelo raznolika in vključuje zelo specifične izvedenke, ki ustrezajo zelo posebnim potrebam, kot so kesoni ali izvedenke Grand Volume.

Motorji se ponašajo z večjo učinkovitostjo in zmogljivostjo. Ponujajo vam več moči in navora (do 400 Nm in 180 KM) ter večje pospeške in bolj dinamično speljevanje. Zajamčena varnost in užitek v vožnji – tudi pri polni obremenitvi! Tehnologija SRC** razgrajuje emisije onesnaževal iz dizelskih motorjev in dušikov oksid (NOx) v neškodljive pline. Tehnologija AdBlue® zagotavlja skladnost motorjev dCi z novimi standardi, ki so strožji in zahtevnejši, pri čemer se zmogljivost vozila in poraba goriva ne spremenita.

Vabljeni v najbližji salon z Renaultovimi lahkimi gospodarskimi vozili, kjer vam bodo prijazni svetovalci z veseljem pomagali pri izbiri za vas optimalnega vozila in vam odgovorili na vsa vprašanja ter pomisleke ali vprašajte za ponudbo.

R-DAM_1419823 | Foto: Michael Hanisch Foto: Michael Hanisch

* Dodatna možnost izbire.

Naročnik oglasnega sporočila je GA ADRIATIC D.O.O.

Ne spreglejte