Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 5. 2024,
13.37

Osveženo pred

1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Porsche Inter Auto SUV Kamiq Škoda nakup avtomobila PR članek

Ponedeljek, 13. 5. 2024, 13.37

1 mesec

PREMIERA: Popolnoma novi Škoda Kamiq že pri Porsche Inter Auto

Oglasno sporočilo

Zgodba o uspehu Škodinih modelov SUV se nadaljuje. S Kamiqom je Škoda pred leti predstavila izjemno uspešen model. Od prihoda na trg je s tekočega traku zapeljalo več kot 537 tisoč Kamiqov. Zaradi takšnega uspeha je bil to v preteklih letih najbolje prodajani SUV znamke. Pred kratkim je bil predstavljen celovito prenovljen Kamiq s številnimi izboljšavami na področju dizajna, varnosti in povezljivosti. Izkoristite posebno ponudbo pri Porsche Inter Auto.

novi-skoda-kamiq-2024 | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Novi Kamiq – prava izbira za vsakogar

Novi Škoda Kamiq je urbani mestni križanec (športni terenec SUV), ki združuje prednosti športnega terenca v prepoznavnem Škodinem dizajnu z dinamičnimi oblikami in ostrimi robovi. Popoln je za vse tiste, ki trende raje ustvarjajo, kot pa jim sledijo. Škoda Kamiq s svojimi ostrimi linijami zagotavlja popolnoma sodoben videz, kar dodatno poudarjajo ozki zgornji deli matričnih žarometov TOP LED, ki se nadaljujejo iz šestkotne sprednje maske. Platišča premera do 18 palcev in različni srebrni dodatki pa poudarjajo njegovo eleganco.

Kamiq se ponaša s prednostmi SUV, kot so boljša preglednost, udobnejše vstopanje in izstopanje zaradi višjega položaja ter večji odmik od tal, pri čemer vse te lastnosti združuje z okretnostjo in vodljivostjo kompaktnega avtomobila. Kot tretji model v aktualni SUV-ofenzivi znamke je hitro postal prodajna uspešnica.

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (1) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Novi Kamiq – vozila so že na zalogi in čakajo na vas!

Ponudba za novi Škoda Kamiq Essence 1.0 TSI 70 kW/95 KM že od 194,32 € mesec*: akcijska cena s Škoda financiranjem 1%

 

Novi Škoda Kamiq – največje novosti

 • 9.25'' velikost zaslona multimedije
 • motorji nove generacije evo2
 • matrični žarometi TOP LED
 • novi dodatki Simply Clever 
 • 10-palčni digitalni merilniki
 • novi asistenčni sistemi
 • do devet zračnih blazin
 • novi paketi opreme

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (5) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Novi Kamiq – zapeljite ga na testno vožnjo!

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO – NOVI KAMIQ

Novi Kamiq, notranjost – najsodobnejša tehnologija

Notranjost Škode Kamiq zrcali njegov zunanji športni videz in zagotavlja prihodnost. V praktični in prostorni notranjosti dominira celovito prenovljena armaturna plošča z novimi materiali s površinami iz mehke pene in samostoječim zaslonom, obdanim z dekorativno obrobo. Velika opcijska panoramska streha s senčilom prinaša v notranjost veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, zato v vozilo vstopi le udobna količina svetlobe in toplote. Praktičen, pravilno oblikovan prtljažni prostor ponuja velikodušnih 400 litrov prostornine. Ko se zložijo sedeži v zadnji vrsti, deljivi v razmerju 60/40, se volumen prtljažnika poveča na obilnih 1.395 litrov. Pri Kamiqu sta vam na voljo dva multimedijska sistema, osnovni 8,25-palčni zaslon in večji 9,2-palčni zaslon. Zadnji vključuje tudi brezžično povezavo SmartLink ali dodatne štiri zvočnike v zadnjem delu vozila, vedno pa je opremljen s kar 10,25-palčnim digitalnim informacijskim zaslonom (digitalni merilniki). 

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (37) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Novi Škoda Kamiq 2024 tehnični podatki bencinski TSI

Motor - različica

Moč (kW/KM)

Menjalnik

Škoda Kamiq 1.0 TSI

70/95

5-st. ročni

Škoda Kamiq 1.0 TSI

85/115

6-st. ročni

Škoda Kamiq 1.0 TSI

85/115

7-st. DSG

Škoda Kamiq 1.5 TSI

110/150

6-st. ročni

Škoda Kamiq 1.5 TSI

110/150

7-st. DSG

Nekateri izmed motorjev bodo na voljo kasneje.

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (15) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Povsem novi paketi opreme

S spremenjeno strukturo ponudbe so za Scalo in Kamiq odslej na voljo tudi paketi Design Selection, kakršne poznamo že iz družine popolnoma električnih vozil Enyaq iV. Te pakete navdihujejo sodobna bivalna okolja, zato jih sestavljajo usklajene barve in materiali. V treh novih paketi opreme – Essence, Selection in športni vrhunski liniji Monte Carlo – je na voljo skupno šest oblikovnih različic. Poleg tega so v ponudbi paketi dodatne opreme različnih kategorij in številne posamične opcije. Priljubljene izvedbe Monte Carlo, ki so poklon Škodinim uspehom na rallyju Monte Carlo, tradicio­nalno izstopajo s črnimi poudarki in umetnim usnjem Carbon v notranjosti. Za vse modele sta serijska osempalčni digitalni zaslon in 8,25-palčni zaslon sistema Škoda Infotainment. Škodino značilno paleto rešitev Simply Clever dopolnjujejo funkcije, kot je virtualni pedal za opcijsko električno odpiranje pokrova prtljažnika.

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (14) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Novi Kamiq 2024 – izjemna varnost

Kot je značilno za Škodo, je posodobljeni Kamiq opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi, med katerimi smo nekaterih bolj vajeni v višjih kategorijah vozil. Ti sistemi še dodatno zvišujejo raven aktivne in pasivne varnosti teh dveh kompaktnih modelov: serijska oprema med drugim vključuje sistem Front Assist z nadzorom pešcev, sistem Lane Assist in sistem za prepoznavanje prometnih znakov. V primeru nezgode potnike ščiti do devet varnostnih blazin.

Novi Škoda Kamiq je že na voljo pri Porsche Inter Auto. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo. Kamiq v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po svojih željah in okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko preostale dodatne opreme. Izkoristite ugodno priložnost za nakup s Škoda financiranjem 1% – v primeru financiranja in zavarovanja prek Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja le do razprodaje zalog.

novi-skoda-kamiq-2024-porsche-inter-auto (20) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Intervju z Blažem Erjavcem, prodajnim svetovalcem novih vozil Škoda, v poslovalnici pri Porsche Inter Auto

1. Katere so največje novosti novega Kamiqa?

Vsekakor je največja novost, da ima Kamiq zdaj učinkovitejše in sodobnejše motorje TSI generacije evo2 z močjo od 70 kW (95 KM) do 110 kW (150 KM). Oblikovne prilagoditve mu dajejo bolj robusten SUV-videz. Pri Kamiqu so zdaj prvič opcijsko na voljo matrični žarometi TOP LED. Povsem izboljšana notranjost z večjim deležem recikliranih in naravnih materialov za zunanjost in notranjost zagotavlja večjo trajnost. Na voljo so novi paketi opreme. Za vse modele sta serijska osempalčni digitalni zaslon merilnikov in 8,25-palčni zaslon sistema Škoda Infotainment. Osvežene so tudi povsem nove rešitve Simply Clever.

2. Kaj kupce najbolj pritegne pri novem Kamiqu?

Novi Kamiq je močno posodobljen na vseh področjih, zato sem prepričan, da bo kupce pritegnil še veliko prej. Kupcem sta najbolj všeč višji položaj sedenja in praktična notranjost z velikim prtljažnikom, navduševal pa jih bo tudi z najnovejšo tehnologijo.

3. Kateri paketi opreme so na voljo pri novima modeloma?

Na voljo so čisto novi paketi opreme, že vstopni paket Essence je bogato opremljen, naslednji paket je Selection, trenutno najbolj opremljen pa Monte Carlo, ki nudi še več športnosti. 

4. Za koga je novi Kamiq najprimernejši?

Novi Škoda Kamiq je primeren za različne vrste voznikov in življenjskih slogov, zahvaljujoč svoji vsestranskosti, prostornosti in sodobnim tehnološkim funkcijam. S prostornim notranjim prostorom, udobnimi sedeži in veliko prtljažnega prostora je Kamiq idealen za družine z otroki s potrebo po več prostora. Na splošno je novi Škoda Kamiq primeren za širok spekter voznikov, ki iščejo zanesljiv, vsestranski in sodoben mestni avtomobil.

5. Ali lahko kupci ob nakupu izberejo tudi akcijsko financiranje?

Kupci lahko ob nakupu izkoristijo ugodno akcijsko Škoda financiranje 1%, v primeru financiranja in zavarovanja prek Porsche Finance Group Slovenia.

6. Ali imate trenutno pri znamki Škoda še kakšne druge nove modele?

Letos je pri znamki Škoda res zelo pestro leto, saj bomo predstavili veliko novosti. Pred kratkim smo predstavili novi model Škoda Superb 2024, ki je zdaj že v salonih, izjemno velika novost pa je tudi novi športni terenec Škoda Kodiaq 2024, ki je tudi že na voljo za naročila in bo kmalu v naših salonih. Naslednja velika novost, ki se nam kmalu obeta v naših salonih, je celovito prenovljena nova Škoda Octavia 2024.

Fotogalerija
1
 / 5

Preverite ponudbo znamke Škoda

Škoda akcija 2024 – preverite posebno priložnost 

Vas zanimajo vozila Škoda? Z veseljem so vam na voljo.

Kontaktni center – 041 392 204

Škoda Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 • Andraž Svetek, tel.: 01 53 03 557
 • Blaž Erjavec, tel.: 01 53 03 660
 • Albin Cerar, tel.: 01 53 03 550
 • Andraž Grohar, tel.: 01 53 03 553
 • Nik Subotić, tel.: 01 53 03 605

Škoda Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

 • Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509
 • Erik Rauter, tel.: 05 61 16 532

Škoda Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128, 2000 Maribor

 • Sebastijan Pečovnik, tel.: 02 65 40 339
 • Marko Mlakar, tel.: 02 65 40 342
 • Mia Novak, tel.: 02 65 40 331
 • Simon Karner, tel.: 02 65 40 340

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,1-3,4 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

1. Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Pri financiranju 1% lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO.

Ne spreglejte