SiolNET. Avtomoto Novice
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na štajerki sedem-, pred Karavankami pa osemkilometrska kolona

0,60

termometer

Dramlje, Celje 270821 | Maribor−Ljubljana, priključek Dramlje, ob 13. uri | Foto: Prometno-informacijski center
Maribor−Ljubljana, priključek Dramlje, ob 13. uri Foto: Prometno-informacijski center

Na ljubljanski južni obvoznici je pri razcepu Malence proti Dolenjski oviran promet na odstavnem pasu zaradi prometne nesreče, sporočajo iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste. Na štajerski avtocesti pred priključkom Dramlje pa je pred delovno zaporo proti Ljubljani sedemkilometrska kolona. Občasno zapirajo predor Pletovarje, so ob 13.45 zapisali o prometu.

Zastoji so še pred predorom Karavanke proti Avstriji, kjer je kolona vozil dolga osem kilometrov. Za lokalni promet priporočajo izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Predor Ljubelj proti Avstriji občasno zapirajo zaradi povečanega prometa in nadzora na meji.

Zastoji so še na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani ter na cestah Lucija−Izola in Šmarje−Koper.

Zastoj primorska avtocesta Novice Na primorki še vedno zastoji, gneča tudi na mejnih prehodih #foto Karavanke Novice Gneča pred predorom Karavanke, zastoji skozi Jesenice. Kdaj bo zasvetila luč na koncu predora? #video mejni prehod Gruškovje Novice Pozor: na teh mejnih prehodih so večkilometrski zastoji mejni prehod Gruškovje Novice Zastoji: na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško čakajo več kot dve uri promet zastoj Novice Primorka ponovno odprta, zastoji ostajajo, kolona dolga 12 kilometrov

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin