SiolNET. Avtomoto Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kupite e-vinjeto in osvojite letno zalogo goriva!

Oglasno sporočilo

Ste že kupili novo letno vinjeto? Ta je letos elektronska, nakup pa vam lahko prinese še bogate nagrade. Tudi letno zalogo brezplačnega goriva na Petrolu!

PETROL_PR_VINJETA_930x522_v0013

Ne odlašajte do zadnjega

V letu 2022 je vinjeto v obliki nalepke zamenjala e-vinjeta, digitalna različica vinjete, ki je vezana na registrsko številko vašega vozila. To, da vam vinjetne nalepke ne bo več treba lepiti na vetrobransko steklo (in je nato mukoma praskati z njega), pa ni edina novost, ki jo prinaša digitalizacija našega vinjetnega sistema.

Novo e-vinjeto lahko namreč kupite vnaprej in sami določite datum, na katerega naj začne veljati. Potrebujete le cestninski razred svojega vozila in registrsko številko. E-vinjeto si lahko zagotovite kar 30 dni pred tem, ko jo v resnici potrebujete, zato ni potrebno, da z nakupom čakate na zadnji trenutek, svetuje Dars. Tudi zato, ker je kakršnekoli napake pri nakupu, ki bi pomenile, da vaša cestnina ni plačana, do začetka veljavnosti e-vinjete še mogoče popraviti, pozneje pa ne več.  

Letna e-vinjeta nagrajuje! Ponjo se odpravite na Petrol in sodelujte v neverjetni nagradni igri. Z nakupom se namreč lahko potegujete za letno zalogo goriva in druge hude tedenske nagrade! Preberite več o nagradni igri.

 Izognite se napakam. In zadenite letno zalogo goriva!

In kaj storiti, ko niste prepričani, v kateri cestninski razred spada vaše vozilo ali kako v sistem vpisati vašo registrsko številko? Po e-vinjeto se odpravite na najbližji bencinski servis, svetujejo v Petrolu.

PETROL_ZAPOSLENI_712x400px_v0014

Tam vam bodo na pomoč priskočili prijazni in izkušeni prodajalci. Brez napak in v pravilni obliki, ki bo zagotavljala, da bo cestnina resnično plačana, bodo e-vinjeto za vas vnesli v sistem. Zraven pa lahko sodelujete še v izjemni nagradni igri. V njej lahko osvojite letno zalogo goriva v vrednosti 1.800 evrov!

PETROL_PR_ROCKA_930x522_v002

Ko boste letno e-vinjeto kupili na Petrolu, številko računa, ki ste ga prejeli, do 1. februarja vnesite v enostaven spletni obrazec in se tako uvrstite v žreb. Vsak teden bodo na Petrolu podelili desetkrat 75 evrov za rezervoar goriva, desetkrat XL avtopranje in dvajsetkrat 3-litrski zimski Vitrex, februarja pa še glavno nagrado – kar 1.800 evrov za leto dni brezplačnega goriva!

Trojne Zlate točke, brezplačna kava in plačilo na obroke

To pa še ni vse, pravijo v Petrolu.

Zveste stranke, člane Petrol kluba, ob nakupu letne e-vinjete na bencinskem servisu pocrkljajo še z brezplačno, sveže zmleto in dišečo Kavo na poti. Poleg tega v Petrol klubu ob nakupu prejmete še trojne Zlate točke (te vam prinašajo dodatne popuste na izdelke in storitve v Petrolovi ponudbi), mogoče pa je tudi plačilo na štiri obroke s plačilno kartico Petrol klub.

Dovolj razlogov torej, da e-vinjeto kupite že danes, na Petrolu, in tako poskrbite za kar najlepši in najbolj preprost začetek leta 2022.

  PETROL_PR_KAVA_930x522_v0013

 Naročnik oglasnega sporočila je PETROL, D. D., LJUBLJANA.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin