Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 1. 2018,
10.09

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča BMW Slovenija

Foto: BMW

Natisni članek

BMW X3 Maribor BMW advertorial

Sreda, 10. 1. 2018, 10.09

2 meseca, 1 teden

Doživite razburljivo deželo BMW xDrive

Vsebino omogoča BMW Slovenija

Foto: BMW

Februarja se v Kranjsko Goro vrača vznemirljiva dežela BMW xDrive, ki bo z razgibanim programom poskrbela za izdatno mero adrenalina, zabave in zimske idile na snegu!

Letos se boste lahko prvič razburljive zimske idile naužili tudi na Pohorju, kjer bo potekal prvi konec tedna v družbi vozil BMW xDrive.

Dežela BMW xDrive udeležencem ponuja možnost, da se usedejo za krmilo najrazličnejših modelov vozil BMW s pogonom xDrive in na terensko zahtevnejši površini preizkusijo inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive. | Foto: Dežela BMW xDrive udeležencem ponuja možnost, da se usedejo za krmilo najrazličnejših modelov vozil BMW s pogonom xDrive in na terensko zahtevnejši površini preizkusijo inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive.

Pozitivna uvertura v leto 2018

Navdušenci inteligentnega štirikolesnega pogona BMW xDrive že s prvim zapadlim snegom nestrpno pričakujejo zimsko deželo BMW xDrive.

V deželi BMW xDrive ne bo manjkalo zabave, adrenalina, druženja in zimske idile, ki jo boste tokrat – namesto s pregovornimi smučarskimi aktivnostmi, smučanjem, deskanjem – užili kar s preizkušnjo vozil.

V sklopu doživetij dežele BMW xDrive se boste lahko udeležili številnih svojevrstnih aktivnosti in se prepričali, da BMW kljubuje še tako zahtevnemu terenu. Vrhunska okretnost in odličen oprijem pa ohranjata popolno mero adrenalina tudi v ekstremnih razmerah.

Si drznete prepustiti divjim voznim užitkom in pozabiti na vse?  | Foto: BMW Si drznete prepustiti divjim voznim užitkom in pozabiti na vse? Foto: BMW

Letošnji zimski užitek v vožnji, ki bo potekal v februarju ob koncih tedna, se bo začel na Pohorju, in sicer od 3. do 4. februarja.

V seriji svojevrstnih aktivnosti bo pogon BMW xDrive dokazal, da lahko kljubuje tudi najzahtevnejšim pogojem; adrenalinski izkušnji na zasneženem poligonu BMW xDrive in pričarani dodatni idili vožnje v snegu.

Po "odprtju zimske sezone BMW xDrive" pa se bodo snežne dogodivščine že šestič nadaljevale v Kranjski Gori, in sicer od 10. do 11. februarja, od 17. do 18. februarja in od 24. do 25. februarja.

Termini voženj za obe lokaciji so še prosti, prijave pa potekajo prek spletnega obrazca na spletni strani.

Preberite več o sistemu xDrive.

Vsa vozila znamke BMW.

Dogovorite se za testno vožnjo

Oglejte si fotografije iz preteklih dežel BMW xDrive.

Fotogalerija
1 / 13

Doživite letošnjo razburljivo deželo BMW xDrive

Izpolnite obrazec in se prijavite na brezplačno vozno izkušnjo v deželi xDrive. Nekaj dni pred dogodkom vas bomo obvestili o razpoložljivosti izbranega termina.

3.–4. FEBRUAR: POHORJE

10.–11. FEBRUAR: KRANJSKA GORA

17.–18. FEBRUAR: KRANJSKA GORA

24.–25. FEBRUAR: KRANJSKA GORA

Prebudite pustolovca v sebi. | Foto: BMW Prebudite pustolovca v sebi. Foto: BMW

Pester program dežele BMW xDrive bo v Kranjski Gori začinila še snežna plaža BMW, ki bo mimoidočim ponujala:

- vozno izkušnjo ob smučišču,

- zabavni program xDrive z vrsto nagradnih iger,

- zimska kulinarična razvajanja z izkušenimi kuharskimi mojstri,

- pogovor z BMW-ambasadorji,

- test najnovejših odraslih in otroških smuči Elan,

- sankaško tekmovanje za najmlajše in druge otroške animacije,

- zabavo v ritmih dobre glasbe,

- ekskluziven prevoz BMW Shuttle Service, ki bo zagotavljal dobro povezavo med obema lokacijama.

BMW xdrive | Foto:

Letošnja vozna izkušnja tudi z novim modelom BMW X3

Poleg preostalih vrhunskih modelov BMW, opremljenih s pogonom xDrive, pa bo letos posebno pozornost pritegnil novi član družine X: BMW X3, ki je v prodajne salone zapeljal leta 2017.

BMW X3 | Foto: BMW Foto: BMW

"Paša za oči"

Popestritev letošnje dežele BMW xDrive bo poleg vozne izkušnje tudi najmlajši član družine X, novi BMW X2.

Urbani predrznež bo pokazal svoj pustolovski duh in dokazal, da spada tudi v idilično okolje zasneženih vrhov.

Pesek bo zamenjal sneg.  | Foto: BMW Pesek bo zamenjal sneg. Foto: BMW

Slovenci imamo radi avtomobile in vse v povezavi z njimi

Da smo Slovenci resnični ljubitelji jeklenih konjičkov, ni nov podatek. V evropski raziskavi Eurobarometer so med drugim primerjali prodajne številke novih avtomobilov po državah glede na BDP države. Izkazalo se je, da je Slovenija na vrhu Evrope.

Tudi med drugimi Evropejci je avtomobil daleč najbolj priljubljeno prevozno sredstvo. A 'ljubezen' do vožnje z avtomobilom po raziskavi Eurobarometra močneje od Slovencev v Evropi izkazujeta le še dva naroda - Ciprčani in Irci.

Ljubezen do avtomobilov pa radi izkazujemo tudi z vsemi aktivnostmi, povezanimi z njimi. V letošnji deželi BMX xDrive se obeta razburljiva izkušnja, na kateri ljubitelji jeklenih konjičkov resnično ne smejo manjkati. V videoposnetku si oglejte vzdušje iz preteklih let.

Ne spreglejte