Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 3. 2013,
10.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Chevrolet

Petek, 1. 3. 2013, 10.13

8 let

Chevrolet captiva s popravljenim nosom in pomlajeno ritko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Chevrolet je za captivo pripravil nekaj novosti, ki pa komaj zadoščajo poimenovanju prenova SUV-ja. Saj ni čudno, captiva je bila zadnje prenove deležna spomladi 2011.

Glavna novost so zadnje ledice

Prenova spomladi 2011 je bila veliko bolj opazna, nov je bil celoten videz sprednjega dela vozila, novi so bili tudi motorji, sistemi za pomoč pri terenski vožnji in še nekaj malenkosti.

Tokrat pa lahko govorimo zgolj o malenkostih. Na novo so oblikovani sprednji meglenki in mrežica (grill) pred motorjem ter športno zaključen spodnji del sprednjega odbijača. Na zadku se po novem bohotijo že skoraj obvezne LED-luči in, prav tako kot spredaj, športno zaključen tokrat zadnji odbijač. Če omenimo še nova 18-palčna platišča je, kar zadeva zunanjost, to to.

Zagon brez ključa, nove barve …

V notranjost zdaj lahko vstopimo s pomočjo sistema, ki omogoča vstop brez ključa in prav tako zagon vozila brez ključa, pravzaprav s ključem v žepu. Temu že lahko rečemo dobra novost, saj olajša vsakodnevno druženje z avtomobilom. Tako bodo imele vedno prepolne roke od zdaj naprej eno skrb manj. Nove barve notranjosti, možnost usnjenega oblazinjenja, ogrevani tudi zadnji sedeži in dvojna klimatska naprava. In še ambientalna osvetlitev … Kar zadeva novosti, smo povedali vse. Ker je prenova minimalna, si preberite naš test captive, dodajte zgoraj naštete novosti in dobili boste najboljši vpogled v zadnjo izvedbo chevroleta captive.

Prihaja manjši bratec captive

Trax Trax bo spomladi povečal družino Chevroleta tudi na naši strani Alp. Mali SUV bo imel na voljo tri motorje, dva dizelska in 1,6-litrskega bencinarja. Možnost le sprednjega ali pa štirikolesnega pogona in vedno ročnega menjalnika. Več o Traxu in tudi Captivi bo znanega prihodnji teden, ko bo svoja vrata odprl ženevski avtosalon.

Ne spreglejte