SiolNET. Avtomoto Novice
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger

120 km/h prehitro: skozi naselje po napačni strani ceste video

0,68

termometer

Na ulicah v britanskem Sunderlandu so ujeli občutno prehitrega voznika, ki je omejitev hitrosti v naselju presegel za več kot 120 kilometrov na uro. Za nameček je vozil celo po napačni strani ulice.

“To je eden najhujših prekrškov nespoštovanja prometnih predpisov in omejitev hitrosti,” je dogodek komentiral eden izmed izkušenih policistov iz policijske postaje Northumbria. To je posnetek vožnje 27-letnega Aarona Leeja, ki je tako že lani avgusta vozil skozi Sunderland.

Na tem odseku v naselju velja omejitev 30 milj na uro (48 kilometrov na uro), Lee pa je z mercedes-benzom vozil vsaj 108 milj na uro (173 kilometrov na uro). Da je bilo njegovo početje še bolj šokantno, je vse to naredil celo po napačni strani ceste.

Policija je natančno analizirala video posnetek iz kamere, ki je bila nameščena v drugem avtomobilu. Posnetek kaže črni mercedes, ki pripelje izjemno hitro po napačni strani ceste in se bliža nasproti vozečemu kombiju. Pred njim nato zavije spet levo na pravo stran ceste.

Policisti so preverili sliko za sliko posnetka in tako določili hitrost vožnje. Lee je prekoračitev hitrosti priznal, na kazen s strani sodišča še čaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin