SiolNET. Avtomoto Izberi drugačno pot
  • Messenger
  • Messenger

Glasujte: kdo je najbolje obvladal asfaltno džunglo?

Tri SUV Renault ekspedicije in trije vozniki, ki so se prebijali skozi ljubljanski promet. Kdo vas je najbolj navdušil? Glasujete lahko TUKAJ.

Renault

SUV Renault ekspedicija je po ljubljanskih ulicah raziskovala psihologijo neobzirnih voznikov, ki vsak dan povzročajo nemalo napetosti v prometu.

Trije kandidati so sedli vsak v svojega SUV Renault ter s pomočjo Saše Stareta in psihologinje dr. Vesne Radonjić Miholič ugotavljali, kako z majhnimi triki in nasveti prispevati k bolj strpni in mirni vožnji.

Glasujte za svojega favorita

Oglejte si še enkrat vse tri vožnje naših SUV Renault avanturistov in se odločite, kdo je po vašem mnenju najbolje obvladal asfaltno džunglo in si tako zasluži nagrado – nepozaben vikend razvajanja.

Jerneja Lebar in Captur:

Boris Bolte in Kadjar:

Kristijan Benčina in Koleos:

Ne odlašajte, svoj glas lahko oddate samo danes do 22. ure! Obiščite stran Renault Slovenija na Facebooku in pomagajte svojemu favoritu do končne zmage.

Renault SUV

Izberite drugačno pot– premagajte asfaltno džunglo

Ne samo naši trije kandidati, vsak izmed nas lahko izbere drugačno pot na slovenskih cestah. Vesna zato svetuje, kako premagati živčnost in stres, ko nas napadata za volanom:

#Povečajte empatijo do drugih udeležencev v prometu.

#Ob prekrških drugih ohranite mirno kri.

#Ne divjajte, prehitra vožnja viša raven stresa.

#Ne pustite se sprovocirati nestrpnežem.

 

delitve: 113
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin