Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
6. 4. 2024,
19.34

Osveženo pred

3 tedne, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

Natisni članek

ločitev zakonca Isla Fisher Sacha Baron Cohen

Sobota, 6. 4. 2024, 19.34

3 tedne, 2 dneva

Zvezdnika Sacha Baron Cohen in Isla Fisher se ločujeta po 13 letih zakona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85
Sacha Baron Cohen, Isla Fisher | Par se je spoznal leta 2001, čez tri leta sta se zaročila, leta 2010 pa sta se zdaj že nekdanja zakonca, ki imata tri otroke, poročila. | Foto Guliverimage

Par se je spoznal leta 2001, čez tri leta sta se zaročila, leta 2010 pa sta se zdaj že nekdanja zakonca, ki imata tri otroke, poročila.

Foto: Guliverimage

Slavna igralca Sacha Baron Cohen in Isla Fisher sta sporočila, da se po več kot dvajsetih letih skupne poti ločujeta, zahtevo za ločitev pa sta skupaj vložila že lani.

Zvezdniška zakonca Sacha Baron Cohen in Isla Fisher sta se spoznala leta 2001 v Avstraliji, še preden sta njuni filmski karieri vzcveteli in se poročila devet let pozneje.

"Po dolgem teniškem dvoboju, ki je trajal več kot 20 let, končno odlagava svoja loparja," sta zakonca zapisala ob fotografiji, na katerih nosita teniško uniformo, in dodala, da sta leta 2023 skupaj vložila zahtevo za ločitev, je poročal BBC.

Par, ki ima skupaj tri otroke, se je zaročil leta 2004, poročil pa šest let kasneje. V objavi, ki sta jo v petek objavila v Instagram zgodbah sta zapisala: "Vedno sva dajala prednost svoji zasebnosti in tiho delala na tej spremembi. Za vedno si bova delila predanost in ljubezen do najinih otrok. Iskreno ceniva, da spoštujete željo naše družine po zasebnosti."

Neimenovani vir je za People povedal, da to ni bilo prvič, da sta zvezdnika razmišljala o razhodu, saj sta se ločitvene odvetnike nekdanja zakonca obrnila že pred leti.

Dvainpetdesetletni igralec Sacha Baron Cohen se je nedavno spet pojavil v središču medijske pozornosti, saj se je zapletel v spor z avstralsko igralko Rebel Wilson, ki je v svoji knjigi spominov zapisala, da so med snemanjem filma Grimsby iz leta 2016 od nje zahtevali, da naredi stvari, ki so bile ponižujoče. Igralca Baron Cohena je primerjala z "nasilnežem iz četrtega razreda, ki draži debeluško na igrišču in ji poskuša zagreniti življenje". Zvezdnik, ki je najbolj znan po vlogah v filmih Borat, kjer igra Borata Sagdijeva, je domnevne neprimernosti zanikal in igralki zagrozil s pravnim postopkom.

Oglejte si še:

Tori Spelling, Dean McDermott
Trendi Zvezdnica Beverly Hillsa se ločuje po 18 letih zakona
Chance the Rapper in Kirsten Corley
Trendi Chance the Rapper se po petih letih zakona ločuje
Ne spreglejte