Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 4. 2024,
15.35

Osveženo pred

2 tedna, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,39

Natisni članek

Slovenija ima talent posvojitev zveza ljubezen ljubezen samski pevec glasbenik Tilen Lotrič

Sreda, 3. 4. 2024, 15.35

2 tedna, 2 dneva

Tilen Lotrič po dolgem času spet samski

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,39
Tilen Lotrič | 25-letnega Tilna Lotriča smo spoznali v šovu Slovenija ima talent, kjer je prišel vse do finala. | Foto Mediaspeed

25-letnega Tilna Lotriča smo spoznali v šovu Slovenija ima talent, kjer je prišel vse do finala.

Foto: Mediaspeed

Slovenski pevec Tilen Lotrič, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je za revijo Lady razkril, da je po dolgem času spet samski. Svojo bolečino ob razpadu zveze je izlil v novo, še neizdano pesem, ki mu je pomagala skozi težko obdobje.

"Besedilo skladbe govori o tem, kako je dandanes veliko zvez toksičnih, veliko jih razpada. Med nami je veliko varanja, ampak včasih kar vztrajamo pri nekaterih stvareh, smo kar slepi oziroma zaslepljeni," je o prihajajoči pesmi povedal Lotrič in dodal: "A treba je poslušati sebe in ljudi okrog sebe dati na prvo mesto."

Bolečino ob razhodu je izlil v pesem

Gre za močno in čustveno pesem, ki mu je pomagala premagati bolečino ob koncu dolgoletne zveze. "Pri glasbenikih je vedno tako, da lahko neko žalostno stvar skozi pesem spremenimo v nekaj zelo lepega, tako da sem vesel, da je iz tega nastalo vsaj nekaj lepega. Iz vseh stvari se nekaj naučimo, tako da ne smemo za nazaj gledati kot na potrošen čas, temveč kot na izkušnjo za naprej," je pojasnil. 

V zadnjem času je sicer veliko potoval. Pred kratkim je počitnikoval na rajskih Maldivih, bil je tudi na Dunaju, zdaj ga čakata še Berlin in München.

Tilen Lotrič je pred kratkim počitnikoval na rajskih Maldivih, bil je tudi na Dunaju, zdaj ga čakata še Berlin in München. | Foto: Mediaspeed Tilen Lotrič je pred kratkim počitnikoval na rajskih Maldivih, bil je tudi na Dunaju, zdaj ga čakata še Berlin in München. Foto: Mediaspeed

Pri 15 mesecih so ga posvojili iz Makedonije

Petindvajsetletnega Tilna Lotriča smo spoznali v šovu Slovenija ima talent, kjer je prišel vse do finala. Takrat je razkril, da so ga pri 15 mesecih posvojili starši iz Slovenije, sicer pa prihaja iz makedonske prestolnice. Bioloških staršev ne pozna, začetek lanskega leta pa se je poslovil od svoje mame.

"Ti, ki si me vzela v naročje, ko so me drugi zapustili, ti, ki si me vzgojila v človeka, kakršen sem, ki si mi podarila sebe, vso ljubezen in skrb. Z glasom bom izpel vso bolečino, ki jo ob tem čutim. Naj te čuvajo angeli na nebu, tukaj te čuva tvoj Angelo," je zapisal ob njeni smrti. 

Preberite tudi:

Dejan Dogaja in Kiara Haas
Trendi Dejan Dogaja prvič spregovoril o zvezi z izbranko Kiaro Haas
Dejan Dogaja, Damjan Murko, Katarina Benček
Trendi Kako bodo velikonočne praznike preživeli znani Slovenci?
Gregor Ravnik, prvi album Med nama
Trendi Pevec Gregor Ravnik se poslavlja od skupine Trio Vivere
Ne spreglejte