Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 10. 2024,
14.08

Osveženo pred

6 ur, 15 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,15

Natisni članek

Natisni članek

rojstvo Real Madrid Brazilija hčerka nogometaš

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 14.08

6 ur, 15 minut

Nogometaš si je vtetoviral ime otroka in nato ugotovil, da ni njegov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,15
Vinicius Tobias | Mladi nogometaš se je znašel v precej neprijetni situaciji. | Foto Guliverimage

Mladi nogometaš se je znašel v precej neprijetni situaciji.

Foto: Guliverimage

Nekdanjemu nogometašu Real Madrida se je trenutek, ki bi moral biti zanj eden najsrečnejših dni v življenju, spremenil v pravcato malo nočno moro in veliko zagato.

20-letni brazilski nogometaš Vinicius Tobias, ki ga ne gre zamenjati za nekaj let starejšega Brazilca in gonilno silo Real Madrida, Viniciusa Jr., se je spet znašel na naslovnicah številnih španskih medijev. A tokrat jih nekdanji igralec Real Madrida ne polni zaradi svojih nogometnih vragolij in mojstrovin, pač pa zaradi precej nerodne situacije, ki se mu je zgodila v zasebnem življenju.

Brazilec je kot posojeni član ukrajinskega kluba Šahtarja iz Donetska v mlajših selekcijah Real Madrida preživel leto in pol, zaigral pa je tudi za prvo ekipo Real Madrida ob zmagi nad Arandino v španskem pokalnem tekmovanju.

Španski mediji so nedavno poročali, da se je mladi Brazilec Tobias v začetku meseca razveselil prvega otroka z dolgoletno partnerko Ingrid Lima in si kot sodoben mladi oče kmalu po rojstvu hčerke na svoje telo vtetoviral njeno ime. "Maite, ljubim te," si je na kožo zapisal v slogu nogometašev, ki to storijo kmalu po rojstvu svojih otrok. Vendar je kmalu zatem sledil pravi šok. Par se je razšel zaradi nezvestobe na obeh straneh, test očetovstva (DNK-test) pa je pokazal, da Tobias ni oče deklice z imenom Maite.

Od njunega razhoda sta bila oba že v novih razmerjih

Lima je brazilska vplivnica, na svojih družbenih platformah pa je delila objavo, v kateri je priznala, da je imela njuna zveza vzpone in padce, a izrazila hvaležnost ob rojstvu svoje hčerke, je poročal portal Nogomania.

Lima je tudi priznala, da se je po razhodu s Tobiasom pred časom že dobivala z drugim moškim. "Primorana sem dati izjavo o nečem, kar postaja moteče in kar bi na žalost morala javno razkriti, da bi vam dala razlago. Z Viniciusom že nekaj časa nisva skupaj. V tem času sem bila z nekom v zvezi, enako velja zanj. Oba sva šla naprej s svojim življenjem. Vmes je prišla Maite. Odločili smo se za DNK- analizo in ta je pokazala, da Maite ni Vinicijeva hči," je za DailyMail še razkrila mama male deklice.

Ni še znano, kdo je pravi oče dojenčice

V Sao Paulu rojeni branilec Šahtarja rezultatov testa očetovstva še ni javno komentiral, prav tako še ni znano, kdo je pravi oče dojenčice Maite.

Nogometaš, ki je v sezonah 2022–2024 uradno igral za Real Madrid Castillo, se je moral poleti iz Real Madrida že vrniti v Šahtar, saj se je kraljevi klub odločil, da mu ne bo ponudil mesta v članski ekipi ali aktiviral 15 milijonov evrov vredne odkupne klavzule.

Preberite še:

Jennifer Lawrence
Trendi Hollywoodska zvezdnica je noseča
Tim Kores - Kori
Trendi Glasbenika Tim Kores - Kori in Julija Veleski prvič postala starša
Tiffany Trump, Michael Boulos
Trendi Trumpova najmlajša hči je noseča
Indira Ekić in Matic Kolenc
Trendi Veselje v družini znane Slovenke
Ne spreglejte